Anexita
-
30 Sep 2005, 09:26Antibiotic, antiinflamator si polidin in timpul ciclului, dar mai bine mergi la doctor, nu crezi?
Pupici. -
1 Oct 2005, 19:13Desigur ca o sa merg la medic. Dar as dori un tratament bazat pe extracte naturale. Si a doua, ma cam apuca frica sa mai merg la medic. A fost nevoie sa consult doi medici pana a ma dignostica cu anexita.
-
2 Oct 2005, 08:06Nu vreau sa te sperii, dar daca ai anexita, nu prea e de glumit. Vreau sa spun ca trebuie sa urmezi tratamentul indicat si ca o completare la acesta sa iei remedii naturale.
Poti bea ceai de coada soricelului si cretisoara. La plafar vei gasi ovule cu propolis. -
2 Oct 2005, 12:38cel mai bun tratament naturist dupa parerea,sunt supozitoarele"CARPICON".
doua pe zi,dimineata si seara.
le gasesti in farmacii si la plafar.costa 100 de mii cutia de zece si incepi tratamentul din a 5 pana in a 25 zi de ciclu.macar trei luni.
sanatate! -
2 Oct 2005, 16:11o sa incerc si eu supozitoarele carpicon,chiar nu auzisem de ele. Vreau sa va spun ca la mine nici un tratament nu a dat rezultate . am incercat cu polidin, canamicina ,antiimflamatoare etc..
-
2 Oct 2005, 17:47si inca un avertisment, aveti grija la sarcina, sa nu ramaneti insarcinate, eu am patit-o la prima sarcina, aveam anexita si o tratam pentru 3 luni, iar ovarele mele incepusera sa functioneze si am ramas insarcinata, medicul nu se gandise sa ma avertizeze sa ma feresc intr-un fel sau sa continui cu anticoceptionale care sa nu interactioneze cu antibiotice si asa am pierdut o sarcina la 4 luni, asa ca grija mare.