ma ajutati si pe mine!

•  
    • 20 mesaje
    29 Sep 2005, 15:52
    0 0
    fetelor prietena mea se simte rau de vreo 4 luni,am fost la spital de vreo 8 ori,pastile tratamente,etc,pana la urma neam trimis cineva la o manastire si acolo ea deschis cartea(cica e vb de blesteme)si nu e de spital,am tot fost pe la biserici si are 2 zile bune,4 rele,nici la munca nu poate merge,am incercat si cu psihiatru,nimic! va multumesc anticipat!
  •  
    • 162 mesaje
    29 Sep 2005, 15:56
    0 0
    ce are? noaptea poate sa doarma? viseaza urat? ce simtome are? de unde este?
  •  
    • 20 mesaje
    29 Sep 2005, 16:26
    0 0
    este din barlad dar stam amandoi in buc.in drumul taberei,mai viseaza urat cate odata,dar ce e curios e ca o zi se simte bine ne simtit super,si hop dupa aia nu poate sa tina lingura in mana! mersi-nu speram sami raspunda cineva!pupici
  •  
    • 635 mesaje
    29 Sep 2005, 16:51
    0 0
    augustino, increaca sa pui topicul si pe astrologie, acolo am vazut ca au mai discutat fetele pe topicuri dinastea cu vraji, farmece si alte minuni.

pote te intruma ele mai bine.
  •  
    • 346 mesaje
    29 Sep 2005, 20:42
    0 0
    Si de la manastire nu v-a citit acatiste de dezlegare de blesteme, se citesc dupa anumite reguli si in anumite zile, o prietena a patit asa, si vine si acasa sa citeasca o rugaciune, tine legatura cu manastirea sau oricare biserica si incearca si asa
  •  
    • 346 mesaje
    29 Sep 2005, 20:43
    0 0
    si aveti grija pe cine primiti acasa sau lasati acasa, puteti cauta in casa anumite semne, bani marunti inveliti in hartie cu anumite semne sau mesaje pe hartie, sau pe sub covoare ate innodate orice care fi se pare dubios si nu apartin de casa.
  •  
    • 162 mesaje
    29 Sep 2005, 22:22
    0 0
    Hmm..e dificila treaba.....trebuie sa mearga la o manastire si sa dea acatist...e greu de spus...daca vrei treci intr-o zi sa-l vad....sa nu mergi la vrajitoare sau ceva de genul asta ca mai rau il ingroapa....de cat timp este asa? e mai putin important cine ii face...important este sa aibe Sprijinul lui Dumnezeu...mai scrie-mi si mai vb...
  •  
    • 20 mesaje
    30 Sep 2005, 11:37
    0 0
    am dat acastiste la sf.anton in bucuresti,la unirii,pe la sf.mina,a tot fost si pe la alte biserici,ia citit preotul,nu stiu uite daca vrei iti dau id meu de pe yahoo..avram2aa5,poti sa ma apelezi k eu sunt pe net zilnic!ciao