ceva naturist pt circulatie la batrini?!
-
29 Sep 2005, 09:030 0NEATA FETELOR!!!
TATAL MEU ESTE BATRIN- ARE 84 ANI- DAR ARATA DE 70! SE TINE DESTUL DE BINE! PROBLEMA E CA IL DOR PICIOARELE RAU... STIU CA E NORMAL POATE LA VIRSTA LUI- MA DOR PE MINE CITEODATA DARAMITE PE EL-DAR MA DOARE SUFLETUL CIND IL VAD!!
POATE STITI CEVA NATURIST, PT CIRCULATIE, PT MUSCHI, CEVA!!!!
M-AM GINDIT EU CA UN MASAJ I-AR FI BUN- DAR E MAI INCAPATINAT EL ASA SI PUN PARIU CA NU ARE VREA NICI IN RUPTUL CAPULUI MASAJ!!!
VA PUP FETELOR!! -
29 Sep 2005, 11:03Si eu intreb cam acelasi lucru, ca am 26 de ani dar tot timpul, aproape, imi este frig. Toata vara am dormit cu sosete, iar despre dormitul noaptea in maneca scurta nici nu poate fi vorba.Mi-a recomdat medicul de familie niste patilute, dar nu am simtit nici un rezultat. Multumesc!
-
29 Sep 2005, 11:54da... stiu... si mie imi ingheata miinile si piciarele la greu... da eu acum sint pe planul 2. vreau ceva pt tata
-
29 Sep 2005, 13:24Gingko biloba este bun atat pentru circulatia periferica, cat si la nivelul creierului.
In general se indica si bai normale cu apa calda si rece alternativ.
Ar trebui sa afli si de ce il dor picioarele. Conteaza. Poate are varice, sau ateroscleroza, nu e totuna. -
29 Sep 2005, 13:34mai , varice nu prea are... na, il dor picioarele de batrinete, si toti muschii - mai ales cind se strica vremea. miscare putina, si ata ete!!!
nu ma astept sa il intineresc dar macar sa se poata misca mai in voie - el zice ca nu-l mai tin picioarele, oboseste repede....samd
multam de sfat-va pup