ce am?

•  
    • 168 mesaje
    28 Sep 2005, 22:13
    0 0
    am luat 7 pastile de laurina..e un anticonceptional...si de duminik am renuntat pt k mi-era f rau...imi venea mereu sa vomit
    astazi mi-a venit ciculul pt a 2a oara pe luna asta...prima data pe 19 cand am inceput folia si azi...sunt innebunita...niciodata nu mi s-a mai intamplat asa...
    mentionez k am mai luat din astea acu vreun an si nu am patit nimic rau..acuma ce naiba am?
    va pup
  •  
    • 1037 mesaje
    29 Sep 2005, 02:52
    0 0
    E dereglare de hormoni.Se stie ca, odata ce opresti anticonceptionalele la scurt interval apare ciclul.Daca iti este rau nu mai lua ..asta-i semnal ca nu le suporta organismul.Inearca altele cu doza mai mica de hormoni.
  •  
    • 120 mesaje
    29 Sep 2005, 10:05
    0 0
    Reactia organismului tau la intreruperea pastilelor este una normala, stai linistita. Incearca sa nu te mai "joci", renuntand si apoi luand din nou anticonceptionale iar sub nici o forma nu trece brusc la altele. Lasa corpul sa-si revina si apoi cere parerea unui medic.
  •  
    • 168 mesaje
    29 Sep 2005, 12:41
    0 0
    stiu k acum hormonii mei isi fac de cap...si tre sa ma duc totusi la un doctor..
    dak sunteti dragute sa-mi spuneti voi cam pe unde va duceti, la ce cabinete si cam cat costa consultatia...
    pupici
  •  
    • 38 mesaje
    30 Sep 2005, 09:14
    0 0
    eu iau laurina decatde 4 zile si nu am avut nici o senzatie mai ciudata ...desi mi le-a recomandat doc fara nici o analiza...dar mi-a spus sa nu intrerup folia oricat de rau m-as simti..desi mie mi se pare cam ciudat sfatul asta
    tu cum ai ajuns sa le iei? tot asa dupa urechea medicului la fel k mine?
  •  
    • 131 mesaje
    30 Sep 2005, 17:49
    0 0
    Sa nu le intrerupi oricat de rau te-ai simti? Nu te supara, dar doctorul ala e idiot, schimba-l.