ajutati-ma,vreu o reteta de ingrasare!
-
0 0Fetelor,din suflet va rog,stie cineva o reteta de ingrasare?Sunt disperata;am 1.58 inaltime si 41 de kg...si 28 de ani!imi doresc cateva kg in plus...se spune ca totul e bine cand te simti bine in "pielea ta"...eu nu pot spune asta.Va multumesc anticipat!
-
nu cred ca exista asa ceva!mult timp am cautat si eu asa ceva, vitaminele si alte chestii asemanatoare nu m-au ajutat.
incearca cu putin sport,dezvolta muschii si iti formeaza si o tinuta frumoasa.Acum am 1,73 si 50 kg, dupa gustul unora "de la tara" sunt slaba, dar dupa al meu arat bine si pot purta orice haine.Curaj! -
Eu am la fel 1.58 si 42-43 kg. , cel mai "grasa" am fost anul trecut si aveam 45kg . Arat bine , hainele stau bine pe mine si daca merg pe strada si nu se uita nimeni la mine asta inseamna ca nu sint eu ...lol
Am facut poze pentru reclame la plajele din Caraibe si toata lumea zice ca arat foarte , foarte bine.
Si eu sint relativ suparata ca sint slaba dar daca ma gindesc bine , toata lumea in jurul meu tine cure de slabire iar eu ma indop cu ce vreau . -
Am aflat despre un"Preparat natural pen
tru ingrasat"(chiar asa se numeste)care
costa 249.000 lei si pe care intentio
nez sa-l cumpar si eu pentru fiul meu.
El a luat si Vitamax,si produse de la alte firme renumite,dar degeaba.Cred ca sfatul cu mersul la medic pt.evalua
rea functiei tiroidiene este cel mai bun,dar trebuie sa duc munca de lamuri
re cu el,deoarece a devenit f. sceptic.
Apropos,stiu ca si Spirulina luata in
timpul,sau dupa masa,ingrasa.Succes.