greata

•  
    • 6 mesaje
    28 Sep 2005, 01:05
    0 0
    Sunt speriata! Mi-am inceput viata sexuala acum cateva luni si sunt nedumerita in ceea ce priveste modificarile corpului meu!

Am luat acum ceva luni pilula de a 2-a zi in urma unui contact sexual neprotejat, dar fara ejaculare in interior, totusi am considerat necesar sa iau aceasta pilula.

Ciclul a venit neregulat, dar a venit, dupa 1-2 sapt intarziere, dar vine. De 4 zile am greata!Sunt si la ciclu (teoretic nu e datorata unei sarcini greata, datorita existentei ciclului,nu?), DAR e posibil sa fie ...SARCINA? Am citit ca exista si ciclu peste sarcina. As face un test de sarcina, pentru siguranta, dar astept sa se termine...
    Ce parere aveti? Exista posibilitatea unei sarcini?
    Bianca.
  •  
    nkp
    • 19 mesaje
    28 Sep 2005, 06:31
    0 0
    nu te speria prea mult.uneori unor fete le este greata inainte de ciclu.asta nu inseama ca ai ramas.vezi sa nu fie de la pastila aia.si pe viitor inceaca sa fi mai atenta.am un adolescent in casa si stie ca prezervativul este obligatoriu. daca vrea sa o faca FARA ,sa mearga partenerii la un test hiv.aici nu se prea merge pe incredere,chiar daca cunosti fff bine persoana in cauza.