operatie de chisturi ovariene
-
0 0buna fetelor, azi am iesit din spital dupa ce vineri am avut o interventie chirurgicala din cauza unor chisturi ovariene. problema e ca nu stiam ca am asa ceva, cu toate ca acum trei luni de zile a m fost la doctor din cauza unor dureri pe care le aveam in zona ovarelor.dupa consultatii si ecigrafii mi-a spus ca am o imflamatie pelviana mi-a dat un tratament, de asemenea la ecografie mi-a spus ca se vad niste depuneri pe vezica, fiin vorba de nisip.mia- dat tratament si pentru asta. ulterior nu am mai acuzat dureri, dar inainte de a merge la control au aparut din nou. i-am spus doctorului gine acest lucru si mi-a raspuns ca el nu vede nimic probabil ca se elimina acel nisip si din aceasta cauza am dureri.
ok. toate bune si frumoase in lunile anterioare am mai simtit dureri de mica intensitate dar am crezut ca e vorba de vechea problema.
vineri am facut o criza la birou, am ramas chircita in doua de durere am mai avut putere sa-l sun pe sotul meu care m-a dus la urgenta si la ecograf s-a vazut ca am doua chisturi din care unul se sparsese si aveam un inceput de hemoragie interna. am fost operata de urgenta ,nu va pot spune in cuvinte destule trauma prin care am trecut si din pacate unul din ovare a fost foarte afectat nemaiputand fi salvat.am facut o depresie fiind foarte speriata daca mai pot avea copii doar cu un ovar care ,multumesc lui Dzeu este sanatos. ati avut careva dintre voi asemenea probleme? credetim-ma ca in iunie mi-am facut toate testele posibile pentru a fi sigura ca pot avea copii, si cu toate acestea s=a intamplat o tragedie pentru mine. va rog sa-mi raspundeti.Multumesc. -
Parca am scris eu,nu alta! Aproape la fel mi s-a intimplat si mie:"e nisip, e infectie urinara,colita.."si cel mai rau e ca au vrut sa ma opereze de apendicita pt asemenea dureri! Cind n-am mai putut de dureri ,m-a dus sotul la urgenta si deja era fisurat chistul! M-au internat si m-au tinut cu perfuzii toata noaptea(nu m-au putut opera din motive obiective),si cu tratament s-a resorbit.Dar ce e mai rau e ca s-a mai repetat faza pina m-am operat.De atunci mai fac chistulete ,dar sunt mici si se resorb cu tratament antispastic, antiinflamator+diuretic.Al tau cit era de mare?
Ce e cel mai important:am o cunostinta care a nascut 2 copii sanatosi si frumosi si normali, desi avea un singur ovar si o singura trompa"functionabile".
Sanatate multa! -
iti multumesc mult pentru ca mi-ai raspuns. chisturile mele nu erau mari , dar nu mi s-a spus exact dimensiunea lor.de cand am ajuns acasa nu fac altceva decat sa caut pe net informatii despre asta. tu zici ca ai mai facut ulterior chisturi, deci inteleg ca trebuie sa fac controale regulate. oricum nu-mi pierd speranta si cred ca d-zeu ne va ajuta sa avem copilul dorit. te pup.
-
Ioana draga,MUSAI controale regulate.Din fericire, eu am copii.Problemele mele au aparut dupa ce am nascut,de la o dereglare hormonala ..complicatii..poveste lunga. Dar nu-mi mai e teama.Si sa stii ca gindirea pozitiva conteaza f. mult(autosugestia).Apropos,tie nu ti-a dat anticonceptionale pt.a tine sub control ovarele?
-
Fetelor nu va luati dupa doctori astia sunt macelari o sa ramaneti cu sechele si pareri de rau toata viata apelati , la un tratament naturist la bioenergie cristaloterapie si o sa ramaneti surprinse . am scris depre cazul sotiei mele pe acest forum .operatia este pt ultima speranta .ganditi pozitiv si urmati un tratament naturist recomandat de un practicant al medicinei alternative , inainte de a face un pas dati un serch pe net informati-va si apoi luati o decizie .multa bafta .