test sarcina

•  
    • 1 mesaje
    26 Sep 2005, 00:40
    0 0
    Buna fetelor ..ma aflu intr-o situatie rusinoasa si critica pentru mine si am nevoie de ajutorul vostru.Am intretinut raporturi sexuale cu pritetenul meu si acesta din greseala a ejaculat in interior..Acum ceea ce vreau sa va intreb dupa cat timp imi pot face un test de sarcina ..Va rog ajutati-ma sunt disperata .Va multumesc
  •  
    • 567 mesaje
    26 Sep 2005, 01:05
    0 0
    Andreea, sunt niste pastile care se iau in timp de 24 de ore sau asa ceva de la incident, dar nu te sfatuiesc sa le iei decat daca esti chiar in pericol de a ramane insarcinata pt ca pastilele astea te deregleaza hormonal tare rau.
  •  
    • 85 mesaje
    26 Sep 2005, 13:52
    0 0
    pastilele de care se vorbeste se cheama "postinor". sunt 2 pastilute, prima se ia pana la 72 ore de la contactul neprotejat (dar cu cat o iei mai repede, cu atat mai bine), iar a doua se ia la 12 ore dupa prima. este un contraceptiv de urgenta, nu se recomanda folosirea in mod regulat (maxim de 2 ori pe an). eu am folosit o singura data, acum vreo 2 ani si nu mi-a dereglat nimic, nu mi-a fost rau, etc. insa am auzit de la alte femei ca poate da stari de greata, sangerari abundente, etc. succes si te sfatuiesc sa faci totusi sex protejat (prezervativ sau pilule daca ai o relatie stabila)
  •  
    • 5 mesaje
    26 Sep 2005, 14:19
    0 0
    Eu am luat Postinor,nu mi-a fost greata,dar ciclul urmator l-am avut la 38 de zile.Iti dai seama prin ce-am trecut?
  •  
    • 20 mesaje
    27 Sep 2005, 10:37
    0 0
    draga mea,
    testul de sarcina se paote face cam la 7 zile de la contraceptie.Sunt multe in farmacii si nici nu sunt chiar atat de scumpe....din ce am citit pe aici cel mai indicat este Barza, iar cel mai "slab" Ozone. Personal, le-am incercat pe amandoua...primul chiar acum cateva zile (negativ) dar tot sunt stresata..iar al doilea in iarna, a fost tot negativ.Te pup si sa-ti fie bine!
  •  
    • 138 mesaje
    28 Sep 2005, 22:33
    0 0
    Sunt de acord cu fetele,foloseste metode de contraceptie de urgenta,calculeaza daca au trecut 72 de ore si vezi da-l poti lua.L-am luat si eu si nu am avut probleme :greata...insa mi-a intraziat 0 saptamana mentruatia.Ai grija pe viitor nu te juca cu viata.Bafta..da..am auzit ca Barza e cel mai bun.nu am folosit nicioadta nu am avut nevoie.Au instructiuni sau intrebi medicul sau chiar faci testul la doctor.Testul se face la o saptamana dupa intarzierea mentruatiei.KISS ALL