epilare definitiva pe sani. posible?
-
24 Sep 2005, 01:470 0am si eu o intrebare catre toate evele: se poate face epilare definitiva pe sani fara riscuri majore cum ar fi cancerul? dar smulsul firelor de par de pe sani poate cauza cancer? sunt in mare dilema cu aceasta problema. v-as fi recunoscatoare dak mi-ati oferi cateva informatii...
-
24 Sep 2005, 02:35Eu,din citi medici am intrebat,toti au zis ca e ok smulsul firelor de par.N-au auzit pina acuma de faptul ca smulsul...poate cauza cancer.Chestia cu epilatul definitiv e o situatie cam aiurea pt ca de obicei firele de par sint in zona mamelonului si-l pot face ultrasensibil (vorbesc daca se foloseste epilare cu laser)
-
24 Sep 2005, 21:37Nu este indicata smulgerea de par din jurul mamelonului. Mie asa mi-a spus medicul de familie. Si mi-a mai spus ca va cadea singur acel par dupa un timp. Si a cazut... Daca e f lung, mai bine tunde-l, nu are rost sa te risti sa-l smulgi si sa-ti faci mai mult rau decat bine.
-
25 Sep 2005, 03:36eu ma pensez de ani de zile si nu am patit nimic, slava Domnului
e adevarat ca sunt f putine fire de par
daca dezinfectezi zona dupa ce ai pensat e ok
te pup