heelllllllllllllllllllllp pls
-
0 0am si eu o rugaminte va rog. am luat luna aceasta postinor(dupa o problema cu prezervativul) si am sangerat vreo 7 zile(am fost la doctor si mi/a prescris niste pastile si a zis ca sangerarea este de la postinor).acum problema mea este ca, pana acum sangerarea era foarte putina, nesemnificativa, acum curge mai mult. sa inteleg ca mi/a venit ciclul ????????????(mentionez ca acesta trebuia sa vina cam pe 25 luna aceasta). multumesc anticipat pt raspunsuri
-
Postinorul din pacate iti intoarce pe dos tot organismul si tot ciclu de ovulatie.
Este cine dupa el sangereaza mult, este cine putin, este la cine se deragleaza ciclul si pe urmatoarele luni...depinde de organism.
Fa ce ti-a zis doctorul si o sa fie ok.
Poate nu ar fi rau sa incepi sa iei pastile contracepive (regleaza si cilcul si nici nu mai e nevoie sa apelezi la postinor). -
multumesc mult temola. te/am ascultat si in prima zi in care scurgerea de sange a fost mai abundenta am inceput folia de anticonceptionale prescrise/ yasmine. si se pare ca dupa 3 zile scurgerea s/a intrerupt. sper din tot sufletul sa fie ok si sa revin la normal. ultumesc mult de raspuns pt ca eram cam speriata. sper sa fie bine.