heelllllllllllllllllllllp pls

•  
    • 29 mesaje
    23 Sep 2005, 12:22
    0 0
    am si eu o rugaminte va rog. am luat luna aceasta postinor(dupa o problema cu prezervativul) si am sangerat vreo 7 zile(am fost la doctor si mi/a prescris niste pastile si a zis ca sangerarea este de la postinor).acum problema mea este ca, pana acum sangerarea era foarte putina, nesemnificativa, acum curge mai mult. sa inteleg ca mi/a venit ciclul ????????????(mentionez ca acesta trebuia sa vina cam pe 25 luna aceasta). multumesc anticipat pt raspunsuri
  •  
    • 635 mesaje
    23 Sep 2005, 12:48
    0 0
    Postinorul din pacate iti intoarce pe dos tot organismul si tot ciclu de ovulatie.
    Este cine dupa el sangereaza mult, este cine putin, este la cine se deragleaza ciclul si pe urmatoarele luni...depinde de organism.

Fa ce ti-a zis doctorul si o sa fie ok.
    Poate nu ar fi rau sa incepi sa iei pastile contracepive (regleaza si cilcul si nici nu mai e nevoie sa apelezi la postinor).
  •  
    • 195 mesaje
    23 Sep 2005, 13:12
    0 0
    Eva, nu am raspuns la intrebarea ta, dar am constatat, ca gramatica este grele domnule: este cine dupa el sangereaza mult, este cine putin, este la cine se deragleaza ciclul ... Vai, Vai, Vai!!!!!!!!
  •  
    • 635 mesaje
    23 Sep 2005, 14:41
    0 0
    "Eva", nu am pus nici o intrebare.
    Scuze pt gramatica dar chiar nu sunt atenta cum scriu, mai si lucrez, mai am si voci pe aici prin birou si chiar cred ca s-a inteles ce am vrut sa zic.

Daca nu s-a inteles o sa o lamuresc pe tlory in caz ca mi-o cere.
  •  
    • 2209 mesaje
    23 Sep 2005, 19:25
    0 0
    eva_ralu
  •  
    • 29 mesaje
    26 Sep 2005, 09:23
    0 0
    multumesc mult temola. te/am ascultat si in prima zi in care scurgerea de sange a fost mai abundenta am inceput folia de anticonceptionale prescrise/ yasmine. si se pare ca dupa 3 zile scurgerea s/a intrerupt. sper din tot sufletul sa fie ok si sa revin la normal. ultumesc mult de raspuns pt ca eram cam speriata. sper sa fie bine.
  •  
    • 635 mesaje
    26 Sep 2005, 09:36
    0 0
    fain, ai fost operativa.
    eu o singura data am luat postinor dar m-a intors pe dos mult mai rau, am stat 3 zile la pat si sangeram ingrozitor.

bine totusi ca exista totusi, si l-ai luat la timp. un avort probabil ca avea urmari si mai neplacute.
  •  
    • 29 mesaje
    26 Sep 2005, 11:52
    0 0
    trebuie sa recunosc ca am fost. dar eram si tare speriata. nu am mai patit asa ceva niciodata. dar asta e, decat un avort mai bine asa. multumesc mult pt mesaj, ma ajutat mult