Voi ce ziceti?

•  
    • 609 mesaje
    22 Sep 2005, 15:31
    0 0
    As vrea sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate.Acum 4 ani mi-a aparut o galma, as putea spune, chiar la intrarea in vagin, pe labiile mari.Era tare, ma durea la urinare, ma ustura, ma ardea.Doctorul mi-a spus ca am herpes.Dupa tratamentul prescris, am scapat de aceasta galma, dar imediat dupa mi-au aparut niste bubite, ridicaturi ale pielii, vreo 3-4, care nu sunt dureroase, nu sunt cu lichid, sunt rosii, sunt ca niste carnite crescute, doar simt o jena inainte de ciclu, in rest nu ma deranjeaza.Ce credeti ca este???Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsuri.O zi buna va urez!
  •  
    • 635 mesaje
    23 Sep 2005, 08:59
    0 0
    Eu as-i zice sa mergi din nou la doctor. Sa nu fie acele creste de cocos cauzate de virusul HPV.
  •  
    • 609 mesaje
    23 Sep 2005, 09:48
    0 0
    Da, temola, de asta mi-e frica si mie.Mi-e groaza numai la gandul ca as avea Hpv, dar inca o data spun ca dupa ce mi-a trecut acel herpes, mi-au aparut aceste bubite.
    Va rog, fetelor care ati mai avut herpes, spuneti-mi daca si la voi s-a manifestat asa.Sau cele care au hpv daca au asa ceva.
    Unde m-as putea duce pentru control, la ginecolog, sau la dermato-veneric?Acest virus iese la papanicolau??
    Fetelor, va rog raspundeti-mi, sunt disperata!
  •  
    • 13 mesaje
    23 Sep 2005, 11:03
    0 0
    Neata fetelor.
    Eu cred ca ar trebui sa mergi la ginecologie si sa faci ceva investigatii (testul Pap,colposcopie & vulvoscopie...).Apoi daca e cazul la dermato.Multa sanatate si fuga la doctor.
  •  
    • 635 mesaje
    23 Sep 2005, 14:45
    0 0
    Eu am HVP. NU pot in schimb sa iti spun cum arata acele "creste de cocos" pentru ca nu le-am vazut, la mine au fost pe peretele vaginului nu si pe exterior.

In mod normal acest virus iese la papanicolau dar cel mai bine e sa te vada un ginecolog. In cazul in care e pe interior se examineaza la colposcopie (cu microscopul) daca e afara...sar putea sa fie suficient un control.

Eu zic sa mergi la doctor...iti tin pumnii si nu trebuie sa te gandesti la ce-i mai rau.
  •  
    • 609 mesaje
    23 Sep 2005, 15:26
    0 0
    Temola, tocmai am citit topicul cu hpv, si mai m-am linistit.Tocmai, eu am fost saptamana trecuta la ginecolog, eu am aceste bubite la intrarea in vagin, deci se vad.El nu i-a vazut, in plus nu am fost multumita de consultatie.La citirea analizei secretiei ( care mi-a iesit candidoza ), i-am spus si despre acestea.La care el a spus ca ar putea fi vorba de condiloame, dar vom vedea la urmatoarea consultatie.Dar, nu ma mai duc la el.Asta e clar!

Maddy, daca m-ai putea ajuta cu un raspuns, ti-as fi recunoscatoare!
  •  
    • 67 mesaje
    23 Sep 2005, 17:43
    0 0
    Buna

Eu ce pot sa-ti zic...
    Nasol daca ai HPV dar ar putea sa fie si o iritatie ..pur si simplu.
    Daca totusi este HPV in cazul cu condilomatoza tot ce poti sa faci e sa le tratezi cu creme sau se le elimini cu laserul sau prin cauterizare.
    Daca ai un sistem imunitar puternic ..s-ar putea sa nu iti mai apara toata viata ...asta daca totusi e HPV, ceea ce speram toate pentru tine ca nu e...
    Daca esti din Buc eu ti-as recomanda sa mergi la Maternitatea Giulesti ..sunt niste doctori super acolo: Dr Drambareanu, Dr Ion.

Bafta si sanatate multa!