ce credeti??
-
22 Sep 2005, 12:560 0Am si eu niste nelamuriri si nu am avut timp sa merg la medic, asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi !
Acum 3 saptamani a existat posibilitatea unei sarcini, dar am facut un test care a iesit negativ si dupa o zi mi-a venit ciclul. Mentionez ca am luat dianne 3 luni, dar le intrerupsesem cu 2 saptamani inainte sa-mi vina.problema este ca dupa ce mi-a venit si testul a iesit negativ, am inceput sa iau jeanine. Am 9 zile de cand iau si tot nu mi s-a terminat ciclul. Nu este abundent,dar totusi este. Deja ma exaspereaza pt ca nu mai trece!!
Ce credeti? Care ar putea fi motivul? -
22 Sep 2005, 13:14crezi ca este ceva grav? eu pot ajunge la medic abia saptamana viitoare
-
22 Sep 2005, 13:38PLEASE!!!!!!! Astept pareri, pt ca o iau razna pana saptamana viitoare!!!!!!
-
22 Sep 2005, 14:27Pai eu cred ca poate fi orice, pentru ca ti-ai dat organismul peste cap cu schimabrile de pilule si luate cam aiurea.
Oricum, sarcina sa fie e f. putin probabil. Si nu prea cred sa vada nici medicul nimic inca la eco, daca la asta te gandesti.
Probabil iti va prescrie ceva medicamente care sa opreasca hemoragia.
Daca nu poti sa mergi la medic macar fa un bine organismului tau si nu te mai juca.