parul meu

•  
    • 37 mesaje
    22 Sep 2005, 10:20
    0 0
    fetelor, chiar nimeni nu a auzit sau folosit REGAIN sau ROGAIN de la Pfitzer?
    Este un tratament laudat pentru regenerarea parului
  •  
    • 9 mesaje
    23 Sep 2005, 18:38
    0 0
    Salut!eu nu am folosit Rogaine dar am citit cate ceva despre el pe net. Este pentru femeile carora le cade parul dupa o anumita varsta si nu pot face nimic(adica in afara de Rogaine... pentru ca asa e gena lor. Desigur, nu cred ca numai pentru ele, dar despre ele zicea in site. Am inteles ca este intr-adevar foarte bun, DAR mai spunea tot in site ca dupa ce opresti tratamentul, cam intr-o luna parul iti cade la loc...PLUS ca e FFFFFFF scump!Acum nu stiu daca ai face tratamentul si l-ai opri apoi, ti-ar cadea parul la loc, pentru ca -banuiesc- tie nu iti cade din aceleasi motive...sper ca te-ajuta ce ti-am scris.
  •  
    • 37 mesaje
    23 Sep 2005, 20:06
    0 0
    Ai dreptate ca e scump, eu locuiesc in insula Creta si cumpar o sticluta de 60 ml cu 26 de euro. Problema cu parul o am ....dintotdeauna.
    Am citit si eu pe web despre produs, dar nu poti sti niciodata daca sunt articole publicitare si nimic mai mult.
    Oricum, multumesc. Eu perseverez!
  •  
    • 9 mesaje
    23 Sep 2005, 21:25
    0 0
    stai putin!cum adica dintotdeauna?si il folosesti deja?merge?
  •  
    • 1037 mesaje
    24 Sep 2005, 02:26
    0 0
    Iti spun caz concret,o prietena a folosit dar..odata ce ai inceput tratamentul trebuie luat toata viata pt ca daca te opresti parul isi capata forma cum a fost inainte.Deci ea s-a lasat de rogain si parul il are rar cum a fost inainte.Se vede schimbare doar dupa 3 luni de folosit rogain.Daca ai o oarecare pilozitate,asta rogainu accelereaza si mai tare pilozitatea.Eu zic ca nu merita.