fetelor un sfat urgent va rog

•  
    • 53 mesaje
    21 Sep 2005, 07:01
    0 0
    Am iesit afara azi si ma luat frigul,de vreo 3 ore simt ca inebunesc,trebuie sa stau numai pe toaleta urinez continuu,nu foarte putin nici foarte mult si am si durere.Ce pot face ca n-am nimic la indemana si e 12 noaptea.Am facut o baie fierbinte,mi-am pus fierbinte acolo dar simt ca inebunesc si maine dimineata trebuie sa merg la munca si nu pot anula si nici amana.Ce fac?????
  •  
    • 575 mesaje
    21 Sep 2005, 10:00
    0 0
    Of saracuta de tine.. Sper ca te-a lasat durerea si te-ai descurcat cumva(trebuia sa fugi pana la farmacie - te urcai intr-un taxi si te intorceai). Dar du-te la dr, probabil ai o infectie urinara. Trebuie sa faci urocultura. Sanatate!
  •  
    • 2198 mesaje
    21 Sep 2005, 10:22
    0 0
    Ai racit la rinichi ...Mergi la doctorul de familie si ai sa primesti tratament ...
  •  
    • 48 mesaje
    21 Sep 2005, 10:47
    0 0
    Pe mine m-a ajutat f.bine si cu efect rapid un medicament numit NOLICIN.Dar ar fi bine sa consulti si un medic.Insanatosire grabnica!
  •  
    • 218 mesaje
    21 Sep 2005, 23:45
    0 0
    ai raci t la rinichi sau ovare ... si te ustura nu?stiu ca e naso9l.incearca sa faci o baie in musetel.faci un ceai de musetel mai caldut,il puiintr-un lighean si ta asezi cu popoul in el.il poti inclina putin ca sa se adune lichidul in partea in care stai.sau pune niste apa fierbinte intr-o sticla(de sticla nu plastic) sau borcan,pune-i dopul si bagate-n pat cu ea intre picioare dar nu direct pe piele.ori te imbraci cu pijama si o pui ori o invelesti intr-o carpa sau prosop.si stai sa te "incalzesti".sper sa-ti treaca ...pupici
  •  
    • 67 mesaje
    22 Sep 2005, 00:44
    0 0
    Buna fetelor

Despre infectiile urinare ..toate le facem la un moment dat sau altul numai ca trebuie avuta mare grija cu ele. Intr-adevar , cel mai bun medicament este Nolicin, forma staina ..aceeasi substanta Norfloxacin(romanesc). Eu un antibiotic super puternic care rezolva infectia urinara dar care are si efecte secundare gramada...ca orice antibiotic ..poate duce la candidoza si asta mai da si dureri de tendoane..pana la tendonite. Eu am luat iarna trecuta Norfloxacin si trebuia sa merg cu genunchere asa rau ma dureau picioarele
    Sanatate multa !
  •  
    • 48 mesaje
    24 Sep 2005, 12:21
    0 0
    Am uitat sa spun ca alaturi de Nolicin am luat si Stamicin pt.a nu face candidoza.De atunci nu am mai avut probleme.Dar oricum vizita la un medic nu strica,pt.a fi sigura de diagnostic.Multa,multa sanatate!
  •  
    • 346 mesaje
    24 Sep 2005, 15:16
    0 0
    probabil ai facut o cistita cu neoxazol trece i-a prima data doua o data si dupa aceea cate una la sase ore si bea mult ceai de codita soricelului iti va trece repede. am patit-o si eu, de la frig ai racit
  •  
    • 72 mesaje
    27 Sep 2005, 21:38
    0 0
    De ce sa nu pui sticla de plastic cu apa calda? Eu imi pun frecvent asa ceva la picioare sau la burta.
  •  
    • 3311 mesaje
    27 Sep 2005, 21:43
    0 0
    mie mi s-a recomandat euciprin - si chiar merge.
  •  
    • 72 mesaje
    28 Sep 2005, 22:13
    0 0
    Hellooooo!!!!!
    De ce nu e buna stcla de plastic cu apa calda?
    Va rog spuneti si mie !!!!
    Pa !