contraceptie
-
20 Sep 2005, 10:250 0Buna
As vrea sa va intreb ceva.eu iau doar de 3 luni anticonceptionale,medicul care mi le-a prescris mi-a spus sa le iau la aceeasi ora in fiecare zi,si eu am inceput sa le iau la in fiecare dimineata la 10.Apoi am auzit ca majoritatea le iau seara.Este vreo problema,e obligatoriu sa le iau seara?Care e faza?
Si inca ceva.Eu iau Loette,daca le folositi si voi ce parere aveti? -
20 Sep 2005, 10:51Salut!si mie doctorul mi-a reomnadat acelasi tip de anticonceptionale..loette!stiu doar ca sunt mai noi si ca spre deosebire de celelalte nu prea ingrasa!eu inca nu am inceput sa le iau(astept momentul!!)
Nu cred ca are nici o importanta daca le iei dimineata sau seara( doar sa le iei in fiecare zi la aceiasi ora)! -
20 Sep 2005, 11:13Nu ingrasa deloc
la faza asta sunt ok doar ca in prima luna am avut niste secretii ciudate maro(toata luna)dar dupa aceea s-au oprit si e bine acum
-
20 Sep 2005, 11:54Mai fetelor, lasati prostia asta cu "anticonceptionalele ingrasa"! Poate ca dau un pic mai multa pofta de mancare, insa asta doar o luna, doua.
Cu secretiile, este ceva normal la primele 2-3 folii. Apoi, vor disparea complet.