herpes simplex de tip II
-
0 0Adica herpes genital.
Acum 3 ani sotul meu a fost diagnosticat astfel si bineanteles ca nici eu nu am scapat. Am urmat tratamentul prescris dar problema e ca acest virus nu se poate trata ci va ramane tot timpul in stare latenta si cateodata isi face de cap.
Problema e ca de o perioada aceste pusee nu cedeaza la tratament ( adica cedeaza dar revin la scurt timp ).
Oricum va trebuie sa mergem iar la medic poate ne schimba schema de tratament. Situatia este foarte neplacuta si eu recunosc ca imi este oarecum penibil sa merg la medic cu un astfel de diagnostic. Desi suntem oameni "seriosi" cu o viata particulara (sexuala) respectabila uite ca undeva in tineretea noastra s-a strecurat o greseala si acum tragem ponoasele.
Ma gandeam daca homeopatia ne poate ajuta? Ma puteti ajuta cu un sfat? -
nu are legatura neaparat cu viata ta sexuala, acest virus se ia chiar si de la mama la bebe in timpul nasterii. in mod normal daca este prezent herpesul, se evita nasterea normala si se trece la cezariana... dar posibil sa fi fost in la inceput sau la sfarsit si ca ginecologul sa nu bage de seama...
in ceea ce priveste homeopatie, nu stiu si nu te pot ajuta... -
draga mea ,nu vreau sa te sperii,de aceasi treaba sufar si eu ,mai rau e ca nu ne putem vindeca am umblat la multe cab med ,doctora mea mi-a spus ca are o pacienta de60 ani care s-a chinuit o viata trat este de moment ,eu l-am luat acum 13 ani din spital ,pe atunci nici nu se cunostea foarte bine medicatia pt boala am facut niste vaccine la inst Cantacuzino ,iar acum apare cand sunt slabita
-
si eu sufar de boala asta nenorocita, eu si inca multi altii. am auzit ca in unele tari ajunge pana la 70 % din populatia adulta!!!
Incearca sa-ti mentii imunitatea la nivele cat mai ridicate si in general calitatea vietii si igiena personala, asta-i foarte important ca sa eviti recidivele dese.
deasemenea, umiditatea prelungita in anumite zone ale corpului (costum de baie, prosoape umede pastrate pe corp timp indelungat,etc,il incurajeaza ).
incearca sa eviti masajele si aplicarea diferitelor lotiuni mai sunt si anumite alimente care pot favoriza recidivarea mai frecventa a herpesului si altele care il tin departe. Ar mai fi multe de spus...incearca site-ul www.tratamente-naturiste.ro
Intre timp pot sa-ti caut o lista cu alimentele recomandate si ne- in cazul herpesului.
Tine cont ca de multe ori se poate transmite de la mana sau gura direct catre organele genitale sau viceversa.
Lucrul pozitiv este ca herpesul nu este un virus foarte rezistent in stare libera, de aceea, chiar daca ne-am pricopsit cu el (nu neaparat prin "greselile tineretii"), nu inseamna ca nu il putem controla, intr-o anumita masura...
A, se pare ca la femei,la apropierea ciclului menstrual, prinde curaj si se prezinta si dansul... -
cand eram insarcinata am auzit prima oara de acest herpes genital si implicatiile lui; la sarcina este indicat sa informezi doctorul pt ca multi nu te consulta vaginal si nu stiu decat daca le spui; vor recomanda cezariana din start pt a proteja bebele.
tot atunci daca-mi amintes corect am gasit info despre un medicament care se pare ca vindeca total acest gen de herpes; rodilemid, med romanesc.
Cauta si intreaba despre el si poate obtiimai multe info.