Masaj profesional
-
0 0buna dimineata fetelor.....intr-o zi una dintre voi cerea un maseur profesionist, numai stiu expresia folosita, apoi ati ajuns la un maseur care facea cu 200mii si 3 ore de masaj....nu stiu ce fel de persoane tasteaza pe aici, stii vreuna dintre voi efectul unui masaj? cunosteti mai mult de 2 tipuri de masaj? stiati ca masajele sunt de "n" feluri? stiti sa faceti diferenta intre un incepator si un profesionist? Din pacate am ob ca acceptati sfaturile unora care abia de au habar...sau tastati un subiect si apoi nu va mai uitati la sfaturi....una dintre voi daca ati citit nu putea sa doarma noaptea...am invitat-o la mine la salon...nici moka nu a venit sa-i fac masaj...ma intrebam ce fel de om poate fi? Cum poti ajuta un om daca el nu vrea? NU stiu daca veti citi acest mesaj al meu...dar va sfatuiest sa cititi despre efectele masajului si sa apelati la el, nu la mine, dar e mai bun profilactic..va scapa de coada de la medicamente. Doamne ajuta si multa sanatate!
-
pe mine ma intereseaza kiroterapia, adica am un baietel care are 6 ani si este diagnosticat cu scolioza toracala. are efecte aceata practica la o varsta atat de frageda? mentionez ca face gimnastica medicala si inot, iar ortopedul a spus ca este prea copil pentru kiropractica. Astept parerea dvs.multumesc
-
buna ziua....putem sa-i facem masaj, daca puneti mana pe muscgii din jurul coloane, adica paravertebralii veti observa ca sunt f tari..mai mult pe partea in care este curbura, sta intr-o parte...si asta din cauza ca are coxalele dislocate...are un piciorus mai jos si unul mai sus....eu zic sa venit sa la mine daca sunteti din buc...ma uit si incercam sa-l ajutam. Doamne ajuta! 0722166554
-
mersi frumos messen.....din pacate cand scriu pe aici sunt foare obosit si se mai intampla sa mai strecor si greseli de cuvinte...dar nu gramaticale...asta din cauza oboselii si a grabei...cineva a intyrebat ce preturi am? am spus..dar nu am cerut niciunei dintre voi vreun ban..e greu sa dai un sfat cand nici nu stii ce are acel om, nu crezi? poti spune cum se mai acreste o ciorba daca tu nu stii cat e de acra? o seara buna si tie!
-
Daria ..acum.. cred ca doua luni sunt de atunci, a inceput sa ma doara spatele, am zis ca-mi trece si am muncit in continuare...in 4 zile m-a pus la pamant, am inceput sa plang de durere...am fost nevoit sa conduc cu o singura mana pana la bv unde era proful meu...eu nu stiu ce dureri aveti voi...dar am simtit pe pielea mea ce inseamna durerea de spate. Sa fiti sanatoase! e ultima ora cand mai incerc sa ajut pe cineva pe aici! Tot aici am cunoscut pe cineva cu care discut pe mess....mi-a zis ca are dureri, i-am zis sa faca ceva, aluat pastilute, unguente ...si acum este la spitalul militar...de o saptamana! ai cuvantul meu de onoare...nu stiu ce probleme aveti voi....dar uneori nu este de glumit! Doamne ajuta!
-
Cu goana dupa altceva...o sa vreti sa mai aveti acea sanatate.....si nici banii si nici altceva nu o sa v-o mai redea....aceasta este conceptia romaneasca, ni se pare firesc sa fim sanatosi, sa apara soarele, sa fim platiti chiar daca nu muncim..etc. Ma bucur insa ca mai sunt si altfel de oameni prin tara asta!
-
ce legatura are? ma gandeam ca doar atunci nu poti accepta ceva gratis daria....pana acum au fost 4 care au sau aveau probleme mari cu spatele...si nici moka nu au venit....ce as putea crede? am scris ca este si coafor si cosmetica..nu sunt singur..le-am zis sa vina cu prietenii, parintii..sa nu existe dubii....nici asa nu au venit....acum intelegi?