un pic de ajutor..
-
19 Sep 2005, 13:240 0M-am trezit azi dimineata cu pete rosii umflate (ca un soi de bubite) pe fata..si numai pe fata! Aratam ca Frankenstein in zilele lui bune...Nu mi s-a mai intamplat asta. Aveti idee ce este? Eventual ce pot sa ii fac?De doctor nu am timp urmat. 2 zile...
-
19 Sep 2005, 14:11Posibil sa fie vreo alergie. De la ce...tu tb sa te gandesti.
In cazul in care nu e alergie, din descriere seamana cu o eczema. Eczemele pot aparea de la regim alimentar, de la haine neclatite bine, de la detergenti de spalat vase sau mai pot aparea pe fond de stres.
Evident, imi dau si eu cu parerea insa tb sa mergi la medic neaparat! Ar fi indicat acum sa mergi ca sa aiba medicul ce vedea, ca altfel..degeaba mergi dupa 2 zile cand 'iritatia' se poate potoli si nu mai ai ce arata. -
19 Sep 2005, 14:20Multumesc de raspuns...si eu tot la o alergie ma gandeam...insa chiar nu am timp sa ajung la doctor!!ASta e..pe data viitoare
Ce e mai rau e ca e posibil sa mi se traga de la ciocolata..ce ma fac eu fara ciocolata?! Regim...dezintoxicare..ceaiuri...ah! -
19 Sep 2005, 14:26

Stii cum e, rabda baba la frumusete
Sper sa nu fie nimic grav! Bafta! -
19 Sep 2005, 14:52Da in mod sigur e o alergie, poate de la ceva mancare care nu ti-a priit sau de la vreo pastiluta pe care ai luat-o tu.
Iti recomand Aerius. Iei cate o pastiluta seara inainte de culcare si a doua zi esti ca noua! Trece peste noapte, crede-am iti zic din experienta