Anticonceptionalele

•  
    • 2 mesaje
    17 Sep 2005, 14:26
    0 0
    Va rog sa ma ajutati. I-au anticonceptionale de 5 ani la indicatia medicului. Prima data am luat 1 an si 8 luni Mercilon. Am facut pauza 2 luni dupa care am mai luat 1 an. Le-am intrerupt 10 luni dupa care am luat timp de 1 an Logest. Acum vreau sa fac un bebe. Medicul meu mi-a spus ca pot ramane insarcinata imediat fara sa fac pauza. Vreau sfatul si altui medic daca e bine sa ramai imediat insarcinata dupa ce le intrerupi. Eu stiam ca trebuie sa faci pauza 4-6 luni pentru a nu avea bebelusul probleme. Astept raspuns. Multumesc anticipat
  •  
    • 138 mesaje
    17 Sep 2005, 23:44
    0 0
    Nu cunosc,dar am vazut ca nu-ti raspunde nimeni si a bag si eu in seama.Din cate am ami citit pe forum de pe la eve am inteles ca un bebe se face mai greu dupa ce ai luat anticonceptionale,corpul revenindu-si la normal mai greu,deci e nevoie de o pauza destul de mare.BAfta sa ai parte de un bebe sanatos si "mumos" te pupik...a....am o intrebare (si eu iau anticonceptionale cam de un an)la ce intrevale trebuie sa fac pauza(daca trebuie)am fost al doctor si mi-a zis sa nu fac nici o pauza si ne vedem peste 1 an asta fiin in februarie 2006....mersi...
  •  
    • 2 mesaje
    18 Sep 2005, 18:19
    0 0
    Medicul mea mi-a spus sa fac pauza dupa 1 an si 8 luni. Am facut 2 luni pauza
  •  
    • 377 mesaje
    19 Sep 2005, 15:32
    0 0
    Mie mi-a spus ca nu este necesara o pauza.