Sindrom vestibular sau altceva.....

•  
    • 72 mesaje
    16 Sep 2005, 19:21
    0 0
    Buna, dragelor!
    Mi se intampla de vreo 3 luni un lucru destul de neobisnuit ( cel putin asa mi-a spus astazi, medicul orl-ist )si anume cand stau intinsa in pat si citesc sau privesc la televizor percep zgomotele din jur ca un spasm care imi da dureri in ceafa si ma tulbura cateva secunde incat, trebuie sa ma ridic, sa respir adanc ca sa-mi revin .
    Mentionez ca nu am zgomote in urechi.
    Doctorul mi-a spus ca poate fi si un sindrom vestibular dar, pentru a confirma aceasta trebuie facute teste vestibulare si astea doar la Bucuresti.
    E posibil sa fie si o afectiune a meningelui dar nu ma deranjeaza lumina, sau e ceva pe fond nervos.
    Nu stiu ce sa fac, incotro sa apuc sa-mi rezolv si aceasta problema de sanatate.
    Daca cineva dintre voi a patit asa ceva, astept o parere pentru ca sincer ma streseaza aceasta incertitudine.
    Va sarut !
    Pa!
  •  
    • 734 mesaje
    16 Sep 2005, 23:37
    0 0
    sebastiana, doar o parere de profan: e posibil sa aibe legatura cu hipertensiunea. tu aveai o problema cu asta, nu?
  •  
    • 233 mesaje
    17 Sep 2005, 15:39
    0 0
    salut,mama mea a fost diagnosticata cu asa ceva,adica sindrom vestibular stanga...parca.a stat vreo 2 saptamani in spital caci intr-o zi,de stres si oboseala,a cazut din picioare.a fost internata la neurologie si din fericire si-a revenit si au trecut mai bine de 3-4 ani de atunci.Din cate am inteles,e o problema cu urechea interna,unde e centrul echilibrului,insa e si de ordin neurologic si doctorii de la neurologie pot sa iti puna diagnostic precis si eu iti recoman analize amanuntite la spitalul de neurologie din Bucuresti"Bagdasar" ca e si cel mai mare din tara.
  •  
    • 72 mesaje
    17 Sep 2005, 21:51
    0 0
    Da, qwerty_ am probleme cu tensiunea dar iau tratament pentru asta si dupa ce trec spasmele acestea la cateva minute imi masor tensiunea si nu sunt valori mari , doar minima este un pic mai mare(ceva de genul 120 cu 85).
    Eu am si o spondiloza cervicala veche care cred ca coroboreaza.
    Oricum trebuie sa fac ceva pentru ca simt cum se transmit si la inima de parca s-ar desface in doua.
    Sincer ma sperie rau....