Dr.Butuc Vasile
-
15 Sep 2005, 10:010 0Fetelor, va rog mult stiti cumva nr.de telefon sau orarul cabinetului de ginecologie al dr. Butuc Vasile din b-dul Brancoveanu????
Azi trebuie sa merg la dr, si nu stiu programul.
Va multumesc mult! -
15 Sep 2005, 12:06Chiar nimeni nu stie....

Atunci recomandati-mi altul unde ma pot duce azi.... -
15 Sep 2005, 20:11ai fost?eu nu am auzit de doctorul ala,dar pot sa iti recomand un altul...la care aproape ca m-am "abonat...baaddi najib,de la clinica simona,averescu,sector 1...eu am schimbat o multime de ginecologi,insa asta chiar isi da silinta...nu te pune repede pe masa si in secunda urmatoare ti-a si urat o zi buna...ce problema ai?
-
15 Sep 2005, 23:40Incearca la maternitatea Giulesti..sunt cativa doctori super acolo..Dr Bucur, Dr Ion...etc. Sunt sigura ca o sa fie ok la oricare dintre ei.
Sanatate! -
16 Sep 2005, 10:08Fetelor, nu am fost, ma duc azi.Eu am mai fost la Butuc, mi se pare ok, as fi vrut altul mai bun dar nu am gasit nici unul, mai ales in sectorul 4.Pe dr.Badiu l-am gasit dar e ocupat pana la inceputul lui octombrie.
As vrea sa-mi fac un consult si o analiza a secretiei, nu am mai fost de 3 ani.In plus ma si dor ovarele.
Oricum, multumesc! -
27 Sep 2007, 15:550213324362 cabinet brancoveanu, si docorul este foarte bun.FOARTE BUN!
-
27 Sep 2007, 17:29fetelor..testul papanicolau se poate face la orice cabinet ginecologic?cam cat costa?
scuze ca sunt cam offtopic,dar nu avea rost sa mai deschid inca un topic pt asta..
multumesc,