Yasmin
-
0 0A mai luat cineva Yasmin? Cum se comporta pastilele astea noi aparute?
-
Buna, eu iau Yasmin de 6 luni si vreau sa-ti spun ca nu am nici un fel de probleme. Primele 2 luni am avut un discomfort in sani, dar m-am dus la doctor care m-a asigurat ca este normal si ca o sa treaca cu timpul.Asa a fost! Acum nu mai am nici o problema. Oricum sfatul meu este sa nu le iei decat daca ti le recomanda medicul.
Pup -
eu am fost la medic si mi-a recomandat in prima faza diane 35 la care eu am strambat din nas si a zis ca o alternativa ar fi yasmin, de aceea vreau cat mai multe detalii, la noi inca nu au folosit foarte multe fete yasmin, nu stiu ce sa fac caci diane 35 mi se par depasite si multe fete au avut probleme cu ele.
-
eu iau yasmin si ma simt foarte bine. ce-i drept le iau numai de o luna. initial mi-a dat novinette, de la care am avut sangerari 25 de zile neintrerupt. acum mi le-a dat pe astea si ma simt super. am avut ciclu 2 zile. can you belive that ? 2 zile !
daca e cineva care a luat yasmin mai mult timp, as vrea sa stiu si eu daca s-a ingrasat de la ele.
eu m-am ingrasat 1,5 kg dar cred ca e vina mea. -
Stiu ca acest topic este mai vechi dar poate il vedeti si raspundetui!
Uite eu am luat de o luna yasmin si am sangerari in continuu de 2 saptamani!
Vreau sa ma duc la medic sa imi dea altele..dar mi s-a spus ca ar fi prematur dupa o luna.
Tu spuneai ca de la celelalte ai avut sangerari 25 de zile..cum ai procedat? ai terminat folia cu acelea si urmatoarea folie ai luat celelalte anticonceptionale(in cazul tau yasmin)? -
buna!
eu locuiesc in austria si aici sunt doctori f profesionisti, nu-si permit greseli si incercari pe oameni!
doctorul meu mi-a recomandat, de asemenea, yasmin, pe care am luat o perioada de timp, si nu am avut nici n fel de probleme!
fiecare femeie are organismul propriu, si reactioneaza diferit la anticonceptionale.
daca cineva i-ti spune ca sunt bune sau nu, nu trebuie sa te iei dupa nimeni, respecta ce a zis doctorul!
pupici -
la inceput am avut o discutie cu medicul din care reise istoricul meu medical: de ce boli am suferit, ce boli exista in familia mea, ce am folosit pana acum, daca sufar de vre-o boala...o gramada de intrebari din care el i-si face o impresie despre istoricul meu medical,
dupa aceea am efectuat analize de sange, pe care le-a trimis in laboarator pentru analize
-Papanicolau
si pe urma mi-a recomandat aceasta.
mi-a spus ca In primele 1-2 luni de la inceperea tratamentului, pana se regleaza organismul pot aparea unele reactii adverse care se diminueaza in timp sau chiar dispar. Cea mai intalnita reactie adversa este spotting-ul, adica mici picaturi de sange care pot aparea zilnic sau periodic pe parcursul unei luni. Alte reactii sunt cefaleea, tensiunea mamara si modificarea in minus a libidoului. Daca aceste simptome nu se remit se poate schimba tratamentul, dar tot la recomandarea medicului. Daca dupa o perioada, eu decid sa renunt la tratament poate aparea o alta reactie adversa, amenoreea postpilula. Aceasta se manifesta prin absenta menstruatiei in prima luna de la intreruperea tratamentului, dar care se rezolva spontan.
eu üersonal nu am avut nici o reactie adversa, nici una de mai sus. am luat pt o perioada scurta de timp, pt ca m-am hotarat sa am un copil, si acum am un bebe in burta de 14 sapt.
multa sanatate