Caderea parului in sarcina

•  
    • 143 mesaje
    14 Sep 2005, 23:49
    0 0
    Sunt insarcinata si imi cade ingrozitor de tare parul. Mi-e frica ca voi ramane fara el. Stiti vreun remediu care sa nu afecteze bb?
  •  
    • 114 mesaje
    15 Sep 2005, 10:34
    0 0
    Ia niste frunze de nuc, usca-le bine (normal tre la soare), si de 2 ori pe sapt dupa ce te speli pe cap, te vei limpezi cu ceaiul facut din frunze de nuc, tre sa-l lasi putin la fiert acoperit la foc mic, il lasi sa se raceasca singur.
    Eu sunt foarte multumita de parul meu acum, plus de asta parca mi l-a inchis putin la culoare.
    Sanatate!
  •  
    • 734 mesaje
    15 Sep 2005, 11:17
    0 0
    Intreaba doctorul. O cadere 'normala' a parului e obisnuita dupa ce ai nascut. In timpul sarcinii parul se indeseste, adica nu mai cade nici acela pe care il pierdeai in mod normal. Mergi la doctor, sa nu ai vreo carenta care sa-l influenteze si pe bebe.
    Bebe sanatos si frumos !
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Sep 2005, 13:59
    0 0
    Frunzele de nuc contin mult iod. Nu stiu daca-s bune pt femei insarcinate.

O matusa de-a mea aproape ca a chelit in timpul unei sarcini. Era blonda. Dupa ce a nascut, si-a dat cu gaz. I-a crescut un par des.... superb! Dar saten inchis.
  •  
    • 1450 mesaje
    15 Sep 2005, 14:08
    0 0
    sunt convinsa ca e o problema hormonala!aplica sfatul donnei!dar dupa ce nasti,si nu cat timp alaptezi!