fetelor... vreau bebe

•  
    • 136 mesaje
    13 Sep 2005, 22:02
    0 0
    Acum ca am terminat cu nunta si cu stresul, vreau sa raman gravida, incerc de 2 luni si... nimic . Am inteles ca sunt la plafar niste ceaiuri care iti stimuleaza hormonii, ma ajutati cu o denumire ?
  •  
    • 101 mesaje
    14 Sep 2005, 09:16
    0 0
    Eu nu ti-as recomanda sa iei "dupa ureche" ceva ce poate organismul tau chiar nu are nevoie.
    In primul rand totul este in regula?Ai fost la un control medical de rutina?
    Eu iti recomand sa urmezi pasii urmatori: control medical cu ecografie pentru a elimina varianta chisturi, trompe infundate etc. si apoi o monitorizare a ovulatiei, nu neaparat la cabinet medical pentru ca pierzi timp, ci acasa verificand in fiecare dimineata temperatura bazala. Asa vei afla care sunt exact zilele fertile si vei avea sanse mari de reusita.
    Daca vrei mai multe detalii poti gasi o multime informatii pe net sau ma poti intreba
  •  
    • 22 mesaje
    14 Sep 2005, 11:35
    0 0
    Buna Alexandra,
    Si eu am aceeasi problema ca si tine, incec de 4 luni sa raman gravida si nimic. Ce am mai citit eu este ca daca faci incercari in perioada fertila trebuie sa astepti macar 6 luni si apoi sa faci investigatii.Mie la controalele de rutina mi-a spus ca totul e ok...nu stiu ce sa zic. Oricum cred a stresul dauneaza.In fiecare luna ma stresez si calculez si tot asa de chiar simt ca ajung la depresii. In privinta ceaiurilor, nu stiu ce sa zic, eu nu cunosc nici unul. Metoda temperaturii bazale ar fi ok de facut dar poate ne lamureste si pe noi cineva cum se face exact. Din ce zi si pana cand.
    Eu te pup acum si te tin la curent daca mai aflu ceva.
  •  
    • 101 mesaje
    14 Sep 2005, 14:14
    0 0
    Fetelor, eu va doresc mult succes la amandoua!
    Mai jos gasiti un articol, care sper sa va fie de folos:
    " Metoda temperaturii bazale reprezinta metoda care determina perioada fertila prin masurarea temperaturii corpului.
    Folosire : masurarea temperaturii corpului se face cu un termometru special, cu scara extinsa intre temperaturile de 36 si 38 de grade Celsius, pentru a determina si cele mai mici cresteri ale temperaturii corporale (temometrele obisnuite au scala cuprinsa intre 34 si 42 de grade Celsius). Temperatura este masurata de dimineata, dupa trezire, in pat, in stare de repaos. Temperatura poate fi luata axilar (sub brat), oral, vaginal sau rectal. Este recomandata masurarea temperaturii rectal sau vaginal. Dar indiferent de locul unde este masurata, el trebuie sa fie intotdeauna acelasi. Pe cale orala termometrul trebuie tinut sub limba timp de 5 minute, in rect sau vagin - 3 minute iar axilar - 5 minute. Daca nivelul mercurului este intre doua gradatii se inregistreaza gradatia inferioara.
    Temperatura din perioada preovulatorie este egala sau mai mica de 36,6 grade si creste in jurul momentului ovulatiei (eliberarea ovulului), perioada in care femeia poate ramane insarcinata. Prin observarea atenta a curbei temperaturii pe parcursul a mai multe cicluri menstruale, poate fi stabilit relativ exact momentul ovulatiei.
    Temperatura bazala trebuie masurata pe parcursul mai multor cicluri menstruale pentru a vedea unde apare un model de tipul crestere - maxim - platou - scadere care sa indice ovulatia si care este temperatura de maxim. Temperatura bazala creste cu 0,2 - 1,5 grade. Statisticile arata ca in marea majoritate a cazurilor (83 %) temperatura creste brusc, in 15 % din cazuri temperatura creste treptat de-a lungul mai multor zile iar in 2 % din cazuri cresterea temperaturii este in scari.Termometre si foi de diagrama se gasesc in farmacii sau cabinetele de planificare familiala."
  •  
    • 3729 mesaje
    14 Sep 2005, 16:17
    0 0
    Lasati ceaiurile si consulatiile. Faceti sex cat de des posibil. Sper ca au trecut cel putin 6 luni de cand ati renuntat la metodele contraceptive? Si un bebe vine cand vrea EL nu cand vreti voi Glumesc doamnelor. Urmariti calendarul menstrual cu mare atentie si faceti sex cat mai mult in perioada fertila.Renuntati la tigari sau alcool,la fel si sotiorii vostri pe cat posibil. Duceti o viata sanatoata pentru a concepe sanatos
    Sa speram ca va vor creste burticile cat mai curand!
  •  
    • 389 mesaje
    14 Sep 2005, 16:18
    0 0
    Mai fete frumoase, ia statzi un pic calme sa va zica si baba.........
    Hai , capul sus si fruntea innainte, ca doar nu au intrat zilele in sac.
    Acum serios vorbind, daca suntezi sanatoase si partenerii vostri la fel,lasati grijile si calculele si treceti la traba, de amorul artei.E super sa faci dragoste cu barbatul pe care-l iubesti, nu? Cei mai reusiti puiuti sunt aia care nu-s programati. Lasati lucrurile sa se intample, si cu siguranta, o sa fie bine.
    Multi barbati reactioneaza instictual negativ cand sunt presati de faze de genul: azi e ziua de fertilitate maxima, acum e momentul.....
    Bafta tuturor si.........la treaba
  •  
    • 635 mesaje
    14 Sep 2005, 17:13
    0 0
    cine a zis sex cat mai des...nu e chiar asa...mai bine mai rar dar in perioadele fertile.
    nici sa risipesti floricica sotului ca saraceste in numar de spermatozoizi la contacte foarte dese.
  •  
    • 136 mesaje
    19 Sep 2005, 11:22
    0 0
    nu mai inteleg nimic , pe 8 mi-a venit ciclu si m-a tinut 4 zile(ca de obicei), pe 15 am inceput sa iau SECURE(recomandate de cineva de la plafar, se bazeaza pe reglarea metabolismului...) imediat de a doua zi am inceput sa am sangerari care nu s-au oprit nici azi ! Sincer, de ieri sunt in perioada in care pot face dragoste si am sanse sa raman dar nu mai stiu ce sa fac . Un sfat... pls
  •  
    • 22 mesaje
    19 Sep 2005, 13:09
    0 0
    Buna Alexandra,

Sfatul meu este sa mergi la medic sa vezi ce s-a intamplat.Poate fi de la mediamentul acela de la Plafar. Dar eu zic sa-ti faci o programare la medic si sa-i explici ce s-a intamplat.

Te pup si multa sanatate.
  •  
    • 7 mesaje
    19 Sep 2005, 15:01
    0 0
    Draga Alexandra,eu am incercat si cu Branca ursului,o tinctura care se gaseste la Plafar. Deocamdata nu am rams insarcinata,cred ca si din cauza ovarelor micropolichistice. Si eu ma stresez ca nu-mi vine lunar,ca nu raman mai repede,dar se spune ca cu cat esti mai stresata, cu atat sansele de a ramane insarcinata scad! Deci,fetelor nu ne ramane decat sa avem rabdare si sa profitam de perioadele fertile! Aveti idee ce tratamente se folosesc ptr stimulare ovariana? va pupik si sa ne auzim din postura de mame. denisa
  •  
    • 136 mesaje
    19 Sep 2005, 15:39
    0 0
    va multumesc mult fetelor, stii cum se spune "de ce iti este frica de aia nu scapi" , am un medic de familie(sunt inscrisa la SNCFR) si este acolo un ginecolog tare amabil si prietenos am fost o singura data si era ca si cel mai bun prieten insa, m-am inhibat si nu am putut sa mai merg la el, stiu ca este o tampenie dar nu pot merge la el, am dat 300.000 de mii la o alta doctorita pe o consultatie si mi-a spus stai draga linistita n-ai nimic. Aveti voi un medic bun unde sa merg ? Pls...
  •  
    • 1 mesaje
    19 Sep 2005, 18:42
    0 0
    Buna dragelor si eu sunt in aceasi situatie:ma chinui de 9 luni sa raman gravida ,dar nu am sanse fiindca nu am facut o alegere buna cu acest ginecolog care tot ma amageste cu asteptarea asta.
    Am pierdut o sarcina in decemb la 3 luni si de atunci nu am mai reusit sa ma refac.Am facut o ecogf si am un uter infantil si mici chisturi pe ovare dar tot nu mi a prescris ginec un tratament si uite asa trec lunile stiu ca bebe vine cand vrea el nu cand vrem noi,dar ce sa fac daca ma apuca dorul de un bebe micut ,iar sotul este la fel de dornic si sufera aalturi de mine.Va multumesc pentru atentie ,ce as putea sa mai fac?
  •  
    • 9 mesaje
    19 Sep 2005, 19:42
    0 0
    iubita mea ai rabdare ca o sa vina si bebe,nu te mai lua dupa toata lumea cu tot felu de prostii:ceaiuri...etc
    ai rabdare bebe o sa vina cand nici nu o sa te astepti.bafta multa si "SPOR LA TREABA"!!te pup dulce
  •  
    • 58 mesaje
    19 Sep 2005, 20:16
    0 0
    dana, eu te sfatuiesc sa-ti schimbi medicul cat mai repede si sa-ti gasesti unul care se implica (stiu ca e greu de gasit, dar totusi exista) Din cate stiu eu ptr.un uter infantil exista un tratament, ptr.ca altfel nu se poate dezvolta sarcina. Succes si nu fi trista. Incearca sa gasesti un medic bun in listele acestea -> http://www.parinti.com/modules.php?name=Liste&file=index&func=lista&catid=5&order=a
  •  
    • 2 mesaje
    20 Sep 2005, 08:46
    0 0
    Denisavsn, eu am aceeasi problema ovare polichistice cu menstruatie neregulata, fac un tratament dar numai sub supaveghere medicala, daca vrei iti pot spune ce am facut pana acum, dar sa nu iei nimic daca nu vb. cu un doctor. Tratamentele hormonale nu sunt foarte bune pt. organism, dar daca vrei copil si nu ai chef de tratamente naturiste, trebuie facute cu un doctor. Adresa mea de email este emiisv@yahoo.com, sunt din bucuresti , putem vb si la telefon daca vrei. Eu am facut 4 luni tratament , nu am reusit , a trebuit sa fac o pauza de 4 luni si acum am reinceput tratamentul sper sa reusesc de data asta.