problema delicata
-
10 Sep 2005, 12:300 0Salut Evelor,am si eu o problema.La intrarea in vagin am o mica fisura,mi-a crapat putin pielea si la contactul sexual sangereaza.Am fost la ginecolog si mi-a zis ca e curat colul,problema e la intrare "unde a fosrtat usoar partenerul".Mi-a recomandat rivanol si un unguent antibiotic preventiv.Mi-a trecut anevoios si acum dupa aproape un an,mi-a aparut iar,si parca mai urat ca prima oara.Ma ingrijoreaza,credeti ca ar trebui sa fac unele investigatii mai speciale?exista vreun tratament cu laser sau ceva...ca sa nu mai recidiveze?am usoare dureri la penetrare dar dispar repede dupa ce "ma acomodez".voi ati trecut prin asa ceva?pls help
-
10 Sep 2005, 21:16Din pacate,am aceeasi prob ca si tine.Durerea este doar la inceput,apoi trece de la sine dar eu nu am rani sau asa ceva.Totul e normal.Mergi la un doctor mai priceput.Iti tin pumnii.
-
12 Sep 2005, 20:33Si mie mi se mai intampla sa am o oarecare durere la inceput;te inteleg pt ca stiu ca este oarecum incomod(chuar daca imi trece dupa);ar fi bine sa-ti mai faci un control
-
13 Sep 2005, 14:32Si eu zic sa mai mergi si la alt medic pt. ca nu e normal ceea ce ti se intampla. Ar putea fi vorba si de ceva bacterii care nu lasa sa se inchida rana sau mai stiu eu ce...