kiropractor ????

•  
    • 524 mesaje
    8 Sep 2005, 10:00
    1 0
    Buna,
    as vrea sa merg la kiropractor pt afectiuni la coloana. Am citit (dar nu am gasit prea multe date) ca e o practica ce da rezultate mai bune decat gimnastica si fizioterapia.
    A fost cineva la kiropractor ? Imi puteti spune ceva despre acest subiect ?
    Despre Filip Georgel, stiti ceva ?
    Multumesc.
  •  
    • 1744 mesaje
    8 Sep 2005, 12:27
    0 1
    Si eu am auzit si am citit ca e o practica care da rezultate bune- daca cel care o face stie meserie.
    Data fiind afectiunea la coloana, e indicat sa ceri referinte despre practician.
    Uneori chiar si un simplu masaj pe coloana, in anumite afectiuni,poate face mult rau.
    Despre domnul in cauza nu stiu nimic.
    Intreaba-l pe kinetoterapeut sau pe medic daca stie.
    Daca e un profesionist o sa afli.
  •  
    • 524 mesaje
    8 Sep 2005, 12:35
    0 0
    Multumesc, asa ma gandisem si eu.
    Saptamana viitoare tot trebuie sa merg la dr, o sa-l rog sa-mi recomande un kiropractor.
    Offffff...ce m-am saturat de toate astea....la dureri si dr. ma refer
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    8 Sep 2005, 13:07
    0 0
    Parca totusi nu mi-as da coloana pe mina unui kiropractor(eu am discopatie lombara).Daca dai peste cine nu trebuie poti sa te nenorocesti mai rau.Nici daca as avea recomandare parca n-as avea curaj sa ma duc.
  •  
    • 162 mesaje
    8 Sep 2005, 22:42
    4 0
    Buna...cel mai indicat masaj este yumeiho...de ce? intra pe www.yumeiho.lx.ro....pe langa elementele de osteopatie contine si masaj, presopunctura...citeste site-ul si mai stam de vorba, daca esti din buc te pot ajuta.
  •  
    • 11 mesaje
    23 Sep 2005, 20:54
    2 0
    Si eu as fi interesata de un chiropractor. Eu am o scolioza care nu e vizibila, dar incepe sa devina destul de dureroasa. MaseurTerapeut, m-ar interesa o adresa si niste preturi (in functie de nr de sedinte sau ...nu stiu cum se calculeaza), eventual un nr de telefon. E-mail: mroxth@yahoo.com
  •  
    • 1 mesaje
    30 Mar 2008, 04:28
    3 0
    buna!in ce masura ma poti ajuta?am o dislocare coxala dreapta si mai nou o lombosciatica.
  •  
    • 14 mesaje
    30 Mar 2008, 17:13
    0 0
    Buna,evelor.Si eu am probleme cu durerile de coloana.Am o usora scolioza,dar durerile pe care le-am avut au fost groaznice.Am fost blocata la pat si am facut tratament cu ketonal,mydocam supozitoare,etc.Vreau sa va impartasesc experientele mele cu 2 doctori osteopati.Unul de la centrul medical tiron care nu mi-a facut absolut nimic si am dat o gramada de bani 8mil.Cand m-am dus la el a zis ca dupa ce o sa termin tratamentul o sa fiu alt om.Nu a fost asa.Apoi am fost la domnul doctor Butnaru la fel niciun rezultat,dar macar aici nu m-a jupuit de bani aici nu este cu sedinte ,te duci doar odata si am platit doar 500 mii.
    Dupa primul esec am zis sa mai ma duc si la alti osteopati ca am zis ca primul nu a fost bun cum sunt si medicii unii mai buni ,unii mai putini buni.Si gasind pe internet numai articole care il ridicau in slavi pe domnul Butnaru am zis hai ca poate nu a fost sa fie,dar nici aici nu am avut niciun rezultat.
    In luna ianuarie m-am blocat si dupa ce am terminat tratamentul injectabil si medicamentos m-am ridicat din pat dar de atunci am incontinuu aceeasi durere persistenta in zona lombara,nu-mi pot gasi o pozitie comoda.
    Asa ca domnule MaseurTerapeut nu mai pot avea incredere in metoda dv.desi am citit despre aceasta.Numai pot avea incredere din moment ce e nu am ceva foarte grav ma misc normal numai sunt intepenita numai ca ma culc si ma trezesc dimineatza cu aceeasi durere persistenta.Multa sanatate tuturor!