urgent sange ab4 negativ

•  
    • 43 mesaje
    7 Sep 2005, 19:06
    0 0
    Un prieten de-al mea a avut un accident de masina.Are nevoie de sange ab4 negativ.Starea lui e critica,politraumatism pulmonar,traumatism cranian,fracturi multiple la membrul stang,face dializa in fiecare zi,este in coma.Doctorii sunt foarte rezervazti..zic ca doar faptul ca este atat de tanar...are 25 de ani,la facut sa reziste o saptamana.face in fiecare zi dializa,azi am fost la el si l-au tinut 6 ore...Are mereu nevoie de sange.Daca puteti sa-l ajutati,mergeti la Floreasca si donati pt Cristi Ruga.Sau ma puteti contacta pe mine pe messengerIALIN20. va multumesc anticipat si sper sa isi revina cat mai repede
  •  
    • 1028 mesaje
    8 Sep 2005, 00:46
    0 0
    nu citeste nimeni aici?
    Eu nu am aceasta grupa....
    Chiar nimeni pe aici sa poata ajuta? UUUFI

SANATATE PRIETENULUI TAU!
  •  
    • 655 mesaje
    8 Sep 2005, 09:59
    0 0
    Intreaba si de 0 cu Rh negativ ca e donator bun pt el.Din pacate eu am AB cu Rh pozitiv si nu e compatibil.Pe bune cu 0, am intrebat un medic.Incearca si asa.Imi pare rau!
  •  
    • 43 mesaje
    9 Sep 2005, 13:14
    0 0
    nu primeste decat ab4 negativ.
    chiar dc e mesajul citit,nu vrea nimeni sa ajute.
    sau se citeste mesajul se zic:"saracu".........si gata,ne intoarcem cu spatele,sa faca altcineva ceva......asteptam unii de altii ai atat
  •  
    • 43 mesaje
    9 Sep 2005, 13:23
    0 0
    Nushtiu,datorita acestei intamplari am fost dezamagita inca odata de lume,de parca mai era nevoie.e de necrezut cat egoism zace in roman......un baiat sta la granita dintre viata si moarte,si nu depinde decat de noi pe ce cale o sa o ia.dar pt noi e prea obositor,si suntem atat de stresati,de obositi,coplesiti de problemele personale incat,at cand un om are intradevar o problema serioasa devenim si mai rai si mai egoisti si zicem:sa se descurce si singur,ca nici pe mine nu m-a ajutat nimeni....................nush dc mai e ceva de zis.......nu vreau decat sa sper ca el o sa reziste,o sa-si revina........pt ca altfel....nushtu...imi vine sa plec si sa uit ca sunt romanca
  •  
    • 43 mesaje
    9 Sep 2005, 13:23
    0 0
    Nushtiu,datorita acestei intamplari am fost dezamagita inca odata de lume,de parca mai era nevoie.e de necrezut cat egoism zace in roman......un baiat sta la granita dintre viata si moarte,si nu depinde decat de noi pe ce cale o sa o ia.dar pt noi e prea obositor,si suntem atat de stresati,de obositi,coplesiti de problemele personale incat,at cand un om are intradevar o problema serioasa devenim si mai rai si mai egoisti si zicem:sa se descurce si singur,ca nici pe mine nu m-a ajutat nimeni....................nush dc mai e ceva de zis.......nu vreau decat sa sper ca el o sa reziste,o sa-si revina........pt ca altfel....nushtu...imi vine sa plec si sa uit ca sunt romanca
  •  
    • 317 mesaje
    9 Sep 2005, 14:09
    0 0
    Din ce stiu 85% din populatia Ro are Rh pozitiv si restul au negativ.Din astia 15% nu toti au AB deci nu cred ca evele nu ar vrea sa ajute dar e o grupa rara.
  •  
    • 24 mesaje
    9 Sep 2005, 14:13
    0 0
    imi pare rau pt tine dar cred ca nu-i suficient sa aspepti doar sa fii contactata incearca sa iei legatura cu o televiziune la o emisiune ceva
    imi pare rau
    sa stii ca ai spus un mare adevar ca lumea e foarte rea
    stiu ca mie mi-a murit copilasul si am trecut prin perioade grele
    sanatate multa si putere
  •  
    • 43 mesaje
    9 Sep 2005, 15:01
    0 0
    din fericire pt el,toti am facut mai mult decat sa asteptam sa fim contactati.dar lucrul asta nu se poate numi nici merit,nici lauda pur simplu e un gest omenesc....pe care nu toti il cunosc.
    starea lui e la fel,o sa mearga la dializa iar
  •  
    • 1105 mesaje
    9 Sep 2005, 15:17
    0 0
    Dialin, imi pare rau ca trebuie sa iti spun, dar starea lui NU DEPINDE de cantitatea transfuziilor.Indiferent cit si ce fel de singe primeste, AB- sau O-, se pare ca traumatismele sunt foarte grave...
    Oricum, daca nu va rezista, nu va rezista nu din cauza lipsei de singe compatibil..Stiu ca esti afectat, dar totul tine acum de ALTCEVA...
    Sa-l ajute Dumnezeu..!
  •  
    • 43 mesaje
    9 Sep 2005, 16:26
    0 0
    mmm cred ca nu prea m-am exprimat bine....revenirea lui nu depinde de cant aia de sange,dar sangele e singurul lucru cu care noi il putem ajuta.in rest,totul depinde de organismul lui.
  •  
    • 24 mesaje
    10 Sep 2005, 10:51
    0 0
    ce feci?
    ai reusit sa gasesti vreun donator?
    cum se simte prietenul tau?
    sa mai scrii pe forum vreau sa stiu cum se simte
    fii puternica!
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Sep 2005, 11:47
    0 0
    Acum vreo 2 luni, o prietena a lansat printre cunoscuti un mesaj asemenator.
    Numai ca la spital (TOT FLOREASCA!) i s-a spus ca orice sange e binevenit - cred ca se fac niste schimburi intre spitale -, asa ca pana la urma 17 dintre cunoscuti, cu diverse grupe sanguine, au donat sange, iar operatia a devenit posibila.
    Intreaba la spital daca se mai accepta aceasta varianta.
  •  
    • 1478 mesaje
    10 Sep 2005, 12:02
    0 0
    dialin nu mai fi dezamagita asa repede...
    degeaba vreau eu sa te ajut sau multe ca mine daca nu avem grupa respectiva sau nu avem voie sa donam.
    Dumnezeu sa ii fie alaturi ..caci este singurul care il poate ajuta cu adevarat.
  •  
    • 43 mesaje
    10 Sep 2005, 14:26
    0 0
    se mai accepta varianta cu orice fel de donator.asa am facut pana acum.dar ca se faca schimb asta inseamna ca trebuie sa existe sangele la alte spitale.si nu prea mai este.el este pe lista de prioritati deorece e grav.asa ca dc exista sangele i se da.aseara numai avea nevoie de sange deocamdata.se simte tot rau.mai tarziu ma duc la el si o sa va mai scriu dc e ceva spre bine.
    multumesc pt sprijin.eu ca eu,dar ce e in sufletul parintilor si familiei lui,nici nu vreau macar sa va imaginati
  •  
    • 43 mesaje
    10 Sep 2005, 14:27
    0 0
    a! si donatori mai sunt,2,dar nu s estie cum ii este peste 1 ora si de cat sange mai are nevoie
  •  
    • 43 mesaje
    13 Sep 2005, 12:23
    0 0
    in continuare este nevoie de sange!!!!!!!!!!!
  •  
    • 1 mesaje
    1 Sep 2009, 14:00
    0 0
    Salut...ai cumva AB4-pozitiv???Am o cunostinta si am aflat ieri seara ca s-a internat la Spital si are nevoie de donator cu aceasta grupa...Daca ma poti ajuta contateaza-ma la 0768261310, sau sorinitzu@yahoo.com...Iti multumesc...