trompe infundate

•  
    • 61 mesaje
    5 Sep 2005, 23:22
    0 0
    evele mele dragi
    daca vreuna din voi a avut aceasta problema cand a dorit un bebe poate imi spune si mie ce a facut, la cine s-a operat si cum a decurs apoi..a ramas insarcinata sau nu..cand..orice informatie e binevenita. sunt foarte confuza si nu stiu ce sa fac, pt ca la dr care mi-a facut HSG nu mai vreau sa merg.va pup pe toate si astept mesajele voastre.
  •  
    • 372 mesaje
    5 Sep 2005, 23:55
    0 0
    Acum vreo cativa ani am fost internata pentru o operatie de chist ovarian. Eram in salon co o fata care la fel ca tine avea trompele infundate si nu putea avea bebe. Ea trebuia sa faca o colposcopie.
    Operatia nu e grea. Se face o mica incizie (sub ombilic, cred), prin care se introduce o camera video cu care se face explorarea.
    A doua zi dupa operatie te poti ridica din pat, te plimbi. Nu cred ca stai mai mult de doua-trei zile in spital, iar la o saptamana de la interventie ti se scot firele.
    Din pacate nu stiu sa-ti spun daca fata respectiva a reusit pana la urma sa aiba un bebe.
    Mult succes!
  •  
    • 7 mesaje
    6 Sep 2005, 00:19
    0 0
    salut,vreau sa-ti spun ca eu sunt in stadul in care am terminat cele trei serii de instilatii in urma carora ar trebui sa mai fac un HSG.Imi este cam teama si n-as mai face iar interventia asta... nu mai am incredere nici in medic... de un an si jumate sunt la acest medic si nici o schimbare, ma tot gindesc sa mai incerc si in alta parte.Poate tu ai mai mult noroc, am auzit ca au fost fete care au ramas chiar dupa histerosalpingografie. te pup
  •  
    • 61 mesaje
    7 Sep 2005, 00:59
    0 0
    va multumesc mult pt raspunsuri
    as vrea sa stiu in ce constau instilatiile
    sunt dureroase?
    va pup
  •  
    • 61 mesaje
    8 Sep 2005, 22:04
    0 0
    buna fetelor
    chiar nu a facut nimeni operatie de desfundare a trompelor sa-mi spuna si mie cum a fost..,daca a dat rezultate
    va rog mult sa imi scrieti
    va pup
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    9 Sep 2005, 09:28
    0 0
    Intrati pe forumul de pe www.desprecopii.com si gasiti acolo raspunsuri la problemele voastre
  •  
    • 655 mesaje
    9 Sep 2005, 10:24
    0 0
    A facut o prietena a mea. A spus ca i-a introdus un lichid in trompe (nu stiu exact pe unde) si apoi i-a facut ecografie (gen).Poate fi sau nu dureroasa. In cazul ei a fost.Dar a facut din aprilie si inca nu a ramas insarcinata. Acum ce sa zic, nu stiu sigur daca e singura procedura.