trompe infundate
-
0 0evele mele dragi
daca vreuna din voi a avut aceasta problema cand a dorit un bebe poate imi spune si mie ce a facut, la cine s-a operat si cum a decurs apoi..a ramas insarcinata sau nu..cand..orice informatie e binevenita. sunt foarte confuza si nu stiu ce sa fac, pt ca la dr care mi-a facut HSG nu mai vreau sa merg.va pup pe toate si astept mesajele voastre. -
Acum vreo cativa ani am fost internata pentru o operatie de chist ovarian. Eram in salon co o fata care la fel ca tine avea trompele infundate si nu putea avea bebe. Ea trebuia sa faca o colposcopie.
Operatia nu e grea. Se face o mica incizie (sub ombilic, cred), prin care se introduce o camera video cu care se face explorarea.
A doua zi dupa operatie te poti ridica din pat, te plimbi. Nu cred ca stai mai mult de doua-trei zile in spital, iar la o saptamana de la interventie ti se scot firele.
Din pacate nu stiu sa-ti spun daca fata respectiva a reusit pana la urma sa aiba un bebe.
Mult succes! -
salut,vreau sa-ti spun ca eu sunt in stadul in care am terminat cele trei serii de instilatii in urma carora ar trebui sa mai fac un HSG.Imi este cam teama si n-as mai face iar interventia asta... nu mai am incredere nici in medic... de un an si jumate sunt la acest medic si nici o schimbare, ma tot gindesc sa mai incerc si in alta parte.Poate tu ai mai mult noroc, am auzit ca au fost fete care au ramas chiar dupa histerosalpingografie. te pup