intrebare!!!!

•  
    • 47 mesaje
    5 Sep 2005, 13:20
    0 0
    Fetele, am si eu o nelamurire!! Sper ca ma puteti ajuta!
    situatia este urmatoarea: eu iau anticonceptionale de cateva luni, dar am uitat intr-una din zile sa iau pastila. a doua zi am luat in continuare la ora la care trebuia, iar seara am avut contact si am folosit prezervativ.Pana aici este totul bine, dar nenorocitul ala de prezervativ s-a rupt. Prietenul meu a avut inspiratia sa iasa inainte sa ejaculeze, dar..... totusi ma intreb daca se poate sa raman gravida. Mentionez ca aveam cam o saptamana de la ultimul ciclu cand am uitat sa iau pastila.
    Va rog daca puteti sa-mi raspundeti.
  •  
    • 47 mesaje
    5 Sep 2005, 13:57
    0 0
    Fetele, va rog sa-mi raspundeti! Stiu ca sunteti super ocupate, dar........ chiar am nevoie de parerile voastre
  •  
    • 10 mesaje
    5 Sep 2005, 15:20
    0 0
    pastila uitata trebuie luata in decurs de 12 ore de la ora normala la care iei pastilele.daca au trecut 12 ore inseamna ca trebuie sa fii atenta ca nu esti protejata si folosesti prezervativul timp de 7 zile.continuarea pastilelor se face in mod normal
  •  
    • 47 mesaje
    6 Sep 2005, 17:17
    0 0
    Vad ca nu prea am primit pareri. Poate ca nu stiti nici voi!
    Acum vreau sa va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie un cabinet cu o doctorita buna care sa faca o intrerupere de sarcina si cam cat ma costa.
    Inca nu stiu daca sunt insarcinata, dar macar sa stiu unde sa me duc daca se intampla
  •  
    • 47 mesaje
    6 Sep 2005, 18:07
    0 0
  •  
    • 138 mesaje
    6 Sep 2005, 23:12
    0 0
    Nu stiu sa-ti spun nu am aut probleme de genul eu sunt destul de preacauta si sper sa fii si tu la fel ed acum in colo.Doctorul meu ginecolog sta in dr.Taberii...nu mai stiu nr de tel si am citit p'acolo pe lista de preturi km acum 8 luni cred k era 1500000.Acu sa-ti spun sigur,habar nu am,dar am vazut k nu-ti raspunde nimeni....a....ziceai k prietenul tau a ejaculat afara,in cazut asta nu tre sa-ti faci griji(in cazut in care era primul nr)si dak atunci cand a ejaculat nu a fost f. aproape de vaginul tau,sau nu v-ati mai jucat atangandu-va organene genitale dupa ce a ejaculat el.Asha cred eu.Ai multa bafta t pupik
  •  
    • 635 mesaje
    7 Sep 2005, 09:05
    0 0
    hai ca eu iti zic si o parere, eu zic ca din nefericire ai sanse sa ramai insracinata. perioada de care ziceai era una foarte apropiata sau chiar perioada fertila (depinde de la un organism la altul). e bine ca nu a ejaculat in tine dar si asa se prea poate sa fi scapat ceva pe acolo...

eu iti strang pumnii sa nu se fi intamplat, dar sansa exista, probabilitatea nu e f mare dar este.
  •  
    • 575 mesaje
    7 Sep 2005, 10:11
    0 0
    Au trecut 72 ore de la contact? Pt ca ai putea sa iei pilula de urgenta. Insa nu stiu cat de recomadat e sa iei Postinor(asa ii zice) cand iei si anticonceptionale. Pt ca Postinorul asta e o doza mare de hormoni care te deregleaza destul de tare si in combinatie cu doza zilnica.. Nu stiu ce sa zic daca sa iei pilula asta sau nu, intreaba un doctor.
    Daca au trecut 72 de ore atunci nu prea mai ai ce face decat sa astepti si sa speri. Nu fi speriata, ai avut ghinion, atata tot, nu se poate spune ca nu ai fost precauta sau ca nu ai procedat bine. S-a rupt, s-a rupt... nu aveai cum sa prevezi. Bafta!
  •  
    • 1131 mesaje
    7 Sep 2005, 14:58
    0 0
    depinde mult de la un organism la altul. Depinde daca cilurile tale sunt mai scuret sau mai lungi. Daca sunt mai lungi atunci sansele sunt minime sa fi ramas insarcinata.
  •  
    • 47 mesaje
    7 Sep 2005, 15:17
    0 0
    multumjesc mult pentru raspunsuri. Cred ca nu-mi ramane decat sa sper si sa ma rog