nu pot sa ma ingras

•  
    • 10 mesaje
    4 Sep 2005, 16:05
    0 0
    buna ma numesc cristina am 19 ani urmez cursurile facultatii de farmacie carol davilla din bucuresti.In ziua de azi toata lumea incearca sa slabeasca dar eu culmea vreau sa ma ingras si nu pot am facut injectii cu vitamine am luat pastile de la herbalife de mancat mananc dar nimic nu mai stiu ce sa mai fac mereu imi ascund corpul cumva imi vine greu cand vad unele fete in fusta atat de frumoase.ma puteti ajuta?multumesc din suflet cristina
  •  
    • 387 mesaje
    4 Sep 2005, 18:19
    0 0
    salut am vazut pe naturaplant un preparat natural pt.ingrasat si stiu ca aluat cineva si a pus 2 kg.aaa si vrei sa-ti spun cum am pus eu 1,5 kg? am mancat finetti cu paine,bine dar eu nu voiam sa m-a ingras.pupici si spor la ingrasat.
  •  
    • 293 mesaje
    4 Sep 2005, 21:17
    0 0
    Iti dau un sfat: mergi la doctor, fa-ti niste teste de alergie, de sange, eu am o prietena care nu se putea ingrasa si s-a indopat de vitamine si toate prostiile posibile, dupa un timp si-a facut niste teste si a aflat ca e alergica faina si de aceea nu se ingrasa, de cand nu mai mananca faina s-a ingrasat. De acea cred ca e mai bine sa mergi la doctor pt. ca niciodata nu stii cauza.
  •  
    • 162 mesaje
    5 Sep 2005, 05:34
    0 0
    Buna...am citi si eu mesajul...cred ca din cauza tiroidei mai degraba...trebuie sa bei niste ceaiuri....si sa incerci sa faci reflexo...daca esti din buc...poti trece sa-ti fac o sedinta de reflexo..e gratis....poate se simte ceva pe reflex si-mi pot da seama. Multa sanatate!
  •  
    • 459 mesaje
    6 Sep 2005, 08:46
    0 0
    in numarul acesta din revista Sana la "alimentatie-dieta" ai putea gasi informatii pretioase. exact subiectul "ingarasare" se trateaza. succes!