cum iti dai seama de sarcina?

•  
    • 886 mesaje
    1 Sep 2005, 18:42
    0 0
    chiar asa..cum iti dai seama? ca din ce citesc pe aici, se pare ca menstruatia nu poate fi un criteriu: poti sa fii pe stop chiar si insarcinata, cel putin in prima luna. deci, care e criteriul? fara sa faci test de sarcina sau analize, cum realizezi tu, ca femeie, ca ai ramas insarcinata? ce simptome indubitabile apar?
  •  
    • 97 mesaje
    2 Sep 2005, 10:02
    0 0
    simptome indubitabile nu cred ca sunt, din pacate. Eu cand am ramas eram convinsa ca am probleme cu ficatul: greturi, oboseala exagerata, intoleranta la mirosuri, nu mai suportam nici cafeaua nici tigarile. Incepusem sa beau ceaiuri de ficat, bineinteles fara nici un rezultat. Nici nu ma gandeam la sarcina, mai ales ca ciclul era normal.Dar daca tot radeau colegele de mine ca e sarcina m-am hotarat sa fac un test, inainte de a ajunge la medic. Si chiar era sarcina
  •  
    • 135 mesaje
    2 Sep 2005, 10:49
    0 0
    Eu mi-am dat seama foarte repede de sarcina,in primul rand din cauza menstruatiei,care nu a fost normala(mult mai putin si mai inchis la culoare) si in al doilea rand aveam o senzatie de "balonare" mai ales seara si simteam ca ceva nu este in regula in burtica mea.Iar mai tarziu,dupa vreo 3-4 sapt au inceput si senzatiile de greta si oboseala(as fii dormit incontinuu)
    Va pupik!