metode contraceptive!!!
-
0 0fetelor, am si eu o problema! am luat o perioada anticonceptionale si..nu prea am fost multumita.Imi dadeau o stare ciudata...oricum,ideea era urmatoarea! vreau o metoda contraceptiva sigura, in afara de prezervative si anticonceptionale.cunoasteti ceva? va multumesc..pups
-
mm..nu cred ca se poate compara
sa stii ca anticoncep. au efecte benefice: te scapa de durerile din timpul menstruatiei si previn aparitia cancerului ovarian. eu ma gandeam sa iau yasmin, am inteles ca sunt cele mai bune, avand cea mai mica doza de hormoni, sau ceva de genul. e adevarat ca sunt si cele mai scumpe, dar oricum sunt mai ieftine decat prezervativele daca e sa calculez costurile lunare
-
Anticonceptionalele trebuiesc si ele prescrise de doctor , dupa ce in prealabil iti faci niste analize .. nu le iei asa de capul tau . ( de obicei din aceasta cauza apar efectele nedorite)
Eu am luat o perioada niste foite (spermicide) si nu am avut probleme .
http://www.medicalxxl.com/SexualitateXXL/contraceptie.htm -
Eu cand am fost la ginecolog sa-mi recomande anticonceptionale, nu mi-a facut nici o analiza, doar un control.
Asta nu pricep eu: de unde-si da seama ce pilule ti se potrivesc, cand numai se uita acolo? Nu te trimite nici la un test de sange sau, ma rog, ce ar trebui sa se faca in mod normal.
Noroc ca ma impac bine cu pilulele prescrise -
Aceeasi problema am avut-o si eu! Dupa un simplu control mi-a prescris Diane 35 si bineinteles ca am avut nenorocul sa ma ingras vreo 10 kg intr-un an si jumatate.(fara sa fac abuz de mancare)
I-am spus doctorului ca am hipotiroidie si mi-a spus ca nu este nici o problema ca nu ma voi ingrasa.
Asa ca...,depinde de organismul fiecareia.Cum am oprit tratamentul am reusit sa dau cateva din kg acumulate si inca ma mai"lupt" cu cateva.
Mult succes!Va pupik! -
Eu am luat Logest timp de doi ani, apoi am facut o pauza de 2 luni. Ma impacam bine cu pastilele: nu mai aveam dureri, perioada era mai scurta, sanii s-au mai umflat, si nu m-am ingrasat deloc de la ele, chiar am slabit. Mare atentie insa: luati-le cam la aceeasi ora, iar dupa o pauza asteptati vreo doua -trei zile pana sa aveti contact, ca nu intra imediat in functiune, ca un prezervativ. Eu am facut greseala asta, iar acum trebuie sa fac chiuretaj. Ma gandesc sa imi fac implant: sunt niste capsule care se baga sub piele si efectul lor dureaza 3 - 5 ani. Daca tot imi lipseste o bucata de creier...
-
Acum nu stiu ce sa fac!As incerca totusi Yasmin(bineinteles cu acordul doctorului),am inteles ca sunt mai slabe dar mi-e frica sa nu pun iar kg in plus!
Ma tot gandesc sa incerc si cu foite contraceptive dar nu am folosit niciodata si nu stiu cum sunt.Am inteles ca se topesc,ca au un gust amar,...
Ma puteti lamuri si pe mine? -
Mie ginecologul mi-a spus atunci cand mi-a prescris pastilele, ca trebuie avut atentie, ca ele provoaca foame, sau mai bine zis pofta pentru unele alimente, in special pentru dulciuri, si deci, daca mananci "pe saturate", cum s-ar zice, risti sa te ingrasi. Sfatul era sa evit pe cat posibil alimentele "ingrasatoare" si sa fiu cu ochii pe cantar, ca imediat ce aparea un kil in plu, sa actionez.
-
Eu iau diane 35, de vreo 2 zile doar, la recomandara doctorului enodcrinolog si dupa ce am facut analizele de sange din ziua a 14-a. Nu le iau cu scop contraceptiv, doar pentru un exces de testosteron care m-a facut mai paroasa ca de obicei
.Sper sa nu am reactii adverse, sau daca am, macar sa ma ingras ca-s cam slabanoaga