Probleme cu inima?!
-
0 0Fetelor, va rog sa ma ajutati. De cateva luni ma tot tine un junghi in spate, in partea stanga iar cand este foarte cald afara respir mai greu si parca ma tine ceva in piept...pot avea probleme cu inima? Credeti ca poate avea legatura junghiul din spate cu inima?
-
Ai cumva probleme cu stomacul, cu tranzitul intestinal?
Am auzit ca la cei bolnavi de ulcer se sesizeaza o durere sub omoplatul stang.
Intepaturile la inima se pot datora si gazelor intestinale la persoanele cu tranzit intestinal greoi.
Durerile de inima sunt descrise de cei care le au (in general varstnicii, sau cei cu cardiopatie ischemica cronica) ca o ghiara sau o presiune pe piept, iar, in cazul infarctului, ca o arsura puternica.
Mai exista si junghiul din pericardita, dar nu cred ca este cazul tau.
Mediteaza la primele lucruri pe care ti le-am spus. Succes! -
Buna!Acum trei luni aveam muschiul amortit pe partea stg.,sub omoplat.Dupa doua luni s-a transformat in junghi intinzandu-se pe bratul stg.si pe gat pana la cap,avand senzatie de sufocare si parca ceva imi strangula inima.Mi-am facut radiografie pulmonara,ekg,si mai multe analize plus un consult.Toate au iesit bune si medicul mi-a recomandat diclofenac ung. si fastum gel.Ma simt mult mai bine insa in portiunea aceea de muschi cam de 10 cm lungime si 2 latime simt furnicaturi si foarte rar cate un junghi.Avand in vedere ca am o saptamana de tratament sa speram ca va fi mai bine...Ti-am scris asta ca sa te mai linistesti dar nici sa te culci pe o ureche...SANATATE!