Nu ma simt bine deloc :(

•  
    • 65 mesaje
    31 Aug 2005, 21:42
    0 0
    Fetelor am probleme mari !!!
    Am ajuns sa fiu disperata si sa ma gandesc la cei mai rau

Ce-i baiu de fapt ?

Am valuri de caldura, pielea de pe frunte e tot timpul umeda cum fac cel mai mic efort cum tot corpu e luat pe sus de un val de trasnpiratii, dc umblu transpir, dc stau in nush ce pozitii mai ciudate transpir!Apoi am niste stari tare ciudate de nervi si agitatie!
    Ce imi sugerati sa fac ? ca acuma as face orice...Sufar cu tiroida cumva ?

Va rog ajutati-ma !
  •  
    • 162 mesaje
    31 Aug 2005, 22:51
    0 0
    de unde esti? ptr transpiratie bea ceai de salvir...sau te dai cu apa cu bicarbonat..sau zeama de lamaie...sau vino la mine la cabinet daca esti din buc sa vad ce nu-ti functioneaza bine prin reflexoterapie. Multa sanatate!
  •  
    • 65 mesaje
    1 Sep 2005, 07:07
    0 0
    Arad...am facut ceva masaj la talpa mpicioarelor si mi-a spus maseuza ca am tot felu de 'bile' tari prin talpa ca niste boabe de mazare!

putem vb pe prv ?
  •  
    • 162 mesaje
    1 Sep 2005, 10:20
    0 0
    Buna dimineata Anna..nu stiu cum se vb pe privat, dar desigur ca vreau..daca ai mess maryus36 este Id meu...sau maryusbuc@k.ro ..emailul meu.Multa sanatate, astept sa discutam.
  •  
    • 65 mesaje
    1 Sep 2005, 11:26
    0 0
    yahoo id e asta ?
  •  
    • 734 mesaje
    1 Sep 2005, 12:56
    0 0
    ce varsta ai ?
  •  
    • 162 mesaje
    1 Sep 2005, 13:39
    0 0
    da...yahoo mess.....cine ce varsta are???
  •  
    • 65 mesaje
    1 Sep 2005, 18:34
    0 0
    23 acusi
  •  
    • 317 mesaje
    1 Sep 2005, 20:35
    0 0
    Cam de la tiroida apar manifestarile astea de care zici.cealalta varianta(menopauza)cade din cauza virstei.Dar cel mai bine ar fi sa mergi la doctor ,nu?
  •  
    • 48 mesaje
    1 Sep 2005, 21:13
    0 0
    Eu am avut neplaceri din cauza tiroidei,avand aproximativ aceleasi manifestari.In orice caz sa nu te lasi convinsa sa te operezi.Tratamentul alopat este cu doua taisuri,daca dozarea hormonala nu e facuta f.exact.Eu am avut rezultate exceptionale folosind tratament homeopat.Iti sugerez sa cauti un medic bun homeopat si nu vei regreta!Insanatosire grabnica!
  •  
    • 65 mesaje
    1 Sep 2005, 22:15
    0 0
    tsh sau iod...ce se face ? e scump ?

anna
  •  
    • 48 mesaje
    2 Sep 2005, 18:35
    0 0
    Primul pas trebuie facut la medicul endocrinolog homeopat.El recomanda analizele de care au nevoie.De la medicul de familie se solicita apoi Biletul de trimitere pt.analize medicale decontate de CAS.Se poate face anual un bilant al starii de sanatate(e prevazut de lege)si e gratuit.Aici sunt cuprinse si analize de sange,urina,secretiefaringiana,etc.
  •  
    • 65 mesaje
    2 Sep 2005, 18:39
    0 0
    cool
  •  
    • 48 mesaje
    3 Sep 2005, 12:26
    0 0
    Informatii deosebite referitor la neplacerile cauzate de tiroida cat si indrumari le poti gasi pe www.topsanatate.ro/article.php/lupta_permanenta_cu_greutatea
    In context este capitolul"Rolul tiroidei".
    Sper ca ti-am fost cat de putin de ajutor.Daca tiroida e cauza problemelor sau e doar presupunere.Bilantul de sanatate ar putea elucida mai bine cauza.Mult bine iti doresc si ca un sfat:nu amana intrevederea cu un medic!Problemele avanseaza chiar si cand esti tanar,mai tarziu regreti