tratament pentru cresterea imunitatii
-
31 Aug 2005, 14:590 0Salut drage Eve!
M-am decis sa apelez la sfaturile voastre intr-o problema cu care ma confrunt in fiecare an. Eu am astm alergic si in fiecare iarna am probleme cu racelile, imi curge nasul, ma doare capul si sunt foarte friguroasa. Se intampla asa pentru ca la primele semne ale schimbarii vremii, inca de la prima ploaie de toamna, eu racesc si o duc asa pana in primavara.
M-am gandit sa incerc cu niste medicamente de crestere a imunitatii, pe baza de plante si mi s-a recomnadat Forever Echinaceea Supreme, tablete de la firma Forever Living. As dori sa aflu mai intai niste pareri de la cineva care a mai folosit.
As vrea sa stiu si care sunt recomandarile voastre, ce a dat randament si cum as putea face rost de astfel de remedii.
Multumesc si va doresc sa fiti sanatoase. -
31 Aug 2005, 16:45Tinctura de echinaceea e fff buna.
dar daca ai astm alergic, de ce nu mergi la un homeopat ? S-ar putea sa-ti rezolve problema. -
31 Aug 2005, 17:03Facand abstractie tratamentele naturiste, ai schema de tratament cu polidin?
La mine a dat intr-adevar rezultate.
Polidinul e foarte bun pt intarirea imunitatii. -
31 Aug 2005, 17:04Facand abstractie tratamentele naturiste, ai urmat schema de tratament cu polidin?
La mine a dat intr-adevar rezultate.
Polidinul e foarte bun pt intarirea imunitatii. -
1 Sep 2005, 10:20Tratament pentru astm am facut si mi-am revenit, pot spune complet.
In legatura cu alergiile, am urmat si un tratament homeopat de crestere a imunitatii (cu granule), dar nu s-a aratat prea bun. Acum as vrea sa incerc ceva pe baza de plante, dar care sa nu constituie un tratament propriu-zis.
Multumesc pentru ajutor.