stare generala haioasa

•  
    • 575 mesaje
    30 Aug 2005, 14:31
    0 0
    A inceput de vineri dupa-amiaza. Brusc, fara sa fi baut rece sau sa fii umblat dezbracata, am inceput sa am simptome de gripa: ma dureau oasele, spatele, muschii... Am luat fervex, am stat linistita, sambata ma simteam cam la fel, poate putin mai bine. Nu eram nici atata de bolnava sa nu ma pot ridica din pat, dar nici bine nu eram. Duminica a inceput sa ma doara si o masea (sa am ceva puroi? merg azi la dentist) si iata-ma pana si azi.. extrem de obosita, slabita, ma doare capul, nu pot face mai nimic, ieri ma durea asa, scoarta cerebrala parca.
    Aveti idee ce poate fi?
  •  
    • 67 mesaje
    30 Aug 2005, 22:09
    0 0
    Ai grija sa nu fie vreo gripa sa mai rau..o hepatita. Cel mai bine ar fi sa mergi imediat la doctor. Multa sanatate!!!
  •  
    • 178 mesaje
    30 Aug 2005, 22:26
    0 0
    La hepatita se lasa cu varsaturi, sa nu o speriem pe zidulet.

Cred ca un medic o sa te lamureasca cel mai bine.
  •  
    • 51 mesaje
    30 Aug 2005, 22:32
    0 0
    intamplarea face ca exact acum citeam despre sindromul socului toxic pe un prospect o.b. simptome: stari febrile, greata, dureri musculare. bat in lemn si zic "doamne fereste", dar fugi la un medic. oricum nu e cazul de sst la tine, avand in vedere ca te simti rau de vineri (adica a trecut prea mult timp), dar ziceam si io asa... ca sa te sperii. du-te la doctor.
  •  
    • 575 mesaje
    1 Sep 2005, 10:39
    0 0
    Am fost la dr, si-a dat cu presupusul si n-a stiut sa-mi zica nimic. M-a trimis la analize. Intre timp am facut si o febra ieri noaptea de toata frumusetea.. Sper sa aflu cat de curand ca incep sa ma sperii.
    V-am pupat si mersi de sfaturi.
  •  
    • 635 mesaje
    1 Sep 2005, 12:58
    0 0
    ceau
    tocmai am scapat si eu de un virus. aveam aceleasi simptome ca si tine, doar ca nu ma durea o masea ci tot maxilarul si scoarta capului, asa cum ai zis si tu.
    alte neplacderi: durere de gat, de cap, si o stare generala foarte proasta. ma simteam asa slabita si mana imi era greu sa o misc stand in pat...abia imi beam fervexul.
    eu febra nu am facut in schimb sotul meu (ca si la el a ajuns viroza) a avt 3 nopti la rand febra.

eu zic ca e viroza sau un soi de gripa. cel putin la mine aia a fost si s-a manifestat similar.

oricum multa sanatate si sa te faci bine repede.
  •  
    • 1105 mesaje
    1 Sep 2005, 13:14
    0 0
    Zidulet, mai mult ca sigur este o viroza care are simptome pe sistemul nervos..adica..exact ce ai spus tu..
    Analizele vor confirma, probabil, asta, deci vei vedea leucocitele crescute,vsh-ul crescut, etc..
    Ce trebuie sa faci??
    Repaus la pat,ceaiuri multe, lamii,vitamine,antiinflamatoare slabe..aspirina, nurofen, etc..fervexul e bun si el..
    Trece de la sine daca este asta..
    Dar eu asa sper..

CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE ODIHNA..lasa organismul sa lupte cu ce are de luptat , in liniste..ia-ti neaparat liber de la serviciu..
    sanatate!!