Ce sa fac contra cheloidului?
-
0 0In urma unui accident rutier în tara(12.'99) am fost nevoita sa suport câteva operatii printre care traheotomie din urma careia m-am ales cu o rana urâta la gât
Dupa un an de stat cu tije în picior sosise timpul sa le scot si atunci m-am hotarât sa fac si operatie estetica la gât care a iesit f bine dar dupa cca 2 luni mi-a aparut cheloid care se vede f urât. M-am saturat sa port esarfe sau bluze pe gât, vreau sa am gâtul liber dar se vede f urât si ma deranjeaza psihic. Locuiesc în Germania si am fost la câtiva doctori, din pacate toti mi-au spus acelasi lucru: daca mai fac o operatie estetica rezultatul va fi acelasi, ba chiar acest cheloid va aparea mai mare. Sunt stresata si vreau neaparat sa fac ceva, sa am gâtul normal. In august am de gând sa merg în tara (Bucuresti) si atunci as vrea sa consult un medic bun. Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie? Alta varianta ar fi sa încerc cu laser dar vreau sa stiu daca exista si alta posibilitate. Cu diferite creme am încercat imediat dupa operatie...
Va multumesc pt eventualul raspuns!
Ramâneti sanatosi!
-
Draga Steffi, eu am vazut un reportaj la televizor despre doctorul Mircea Ciuhrii (cred ca asa se numeste), care face niste tratamente cu creme pe baza de insecte (!!!!!) si se pare ca rezultatele sunt absolut spectaculoase ! Am vazut ca trata orice fel de cicatrici, si cheloide, si avusese rezultate extraordinare chiar si in cazurile ff grave.
Am mai citit undeva (cred ca in Formula As) ca acum este implicat (pe nedrept) intr-un scandal, caci doctorii adepti ai medicinei clasice incearca sa-i puna bete in roate. El spunea ca probabil va pleca din tara, pt ca are f multe oferte din strainatate, inclusiv una de la Estée Lauder (!!!).
Daca vrei mai multe detalii, uita-te si tu pe www.formula-as.ro , si poate il mai prinzi in Romania !
Succes
! -
Draga Georgella,
Am vazut mesajul tau pentru Steffi si vreau sa te intreb daca se poate apela la doamna doctor Orsovschi pentru un cheloid datorat unei arsuri.
Prietena mea, are fetita de 11 ani (de 5 ani a suferit o arsura) si vrea sa scape, cat de cat de aceasta problema inestetica.
Daca poti sa-mi dai informatiile necesare (numar de telefon, contactat,sau ce crezi tu ca trebuie sa stiu) nu ezita.
Multumesc mult.