copii din relatii mixte

•  
    • 45 mesaje
    29 Aug 2005, 22:56
    0 0
    Imi poate da cineva detalii cu referire la copiii proveniti din parinti din rase diferite (alb/negru)?
  •  
    • 445 mesaje
    30 Aug 2005, 09:46
    0 0
    In afara de faptul ca riscul de anomalii cromozomiale la metisi sunt mult mai scazute decat la restul populatiei, ce relatii te intereseaza? Mai bine zis, la ce te referi? Ca sunt mai multe aspecte in problema asta. Te referi strict la metisii din Romania? Intamplator, am vecini "multirasiali". O vecina e maritata cu un chinez si o alta cu un negru. Ambele familii au copii, care au relatii cu ceilalti copii cat se poate de normale. explica-ne ce te intereseaza, daca vrei un raspuns cat mai precis.
  •  
    • 45 mesaje
    31 Aug 2005, 05:14
    0 0
    Incerc sa aflu daca pot exista "conflicte" de ordin genetic. Eu sunt alba, el este negru. Imi doresc un copil care,banuiesc ca ar fi mulatru. Nu asta ma intereseaza ci daca din punct de vedere genetic pot aparea complicatii datorate amestecului. Poate spun o prostie (asta am citit), insa inteleg ca negrii au o structura celulara diferita de cea a albilor.
  •  
    • 445 mesaje
    31 Aug 2005, 14:07
    0 0
    Stai linistita si apuca-te de lucru la copilul ala Singura surpriza pe care o poti avea e ca fiul sau fiica ta sa fie foarte buni la sport, fiindca negrii au centrul de greutate ceva mai jos decat la albi. Din cauza asta se si misca mult mai bine (dans, sport, etc). Daca ai dubiid e genul asta, incearca sa iei legatura cu cineva care are copii mulatri. Exista o agentie pentru refugiati in Romania (din pacate, nu am adresa), al carei presedinte e casatorit cu o romanca si au impreuna doi copii. Poti discuta cu ei pentru linistea ta, dar medical nu am auzit niciodata sa fie probleme. Dimpotriva, din punct de vedere genetic, amestecul de rase e un lucru bun.
  •  
    • 45 mesaje
    2 Sep 2005, 00:58
    0 0
    Multumesc pt raspuns. Cred ca ma apuc de treaba .