Bioenergie in sarcina?
-
29 Aug 2005, 08:520 0Buna, fetelor!
Stie cineva daca sedintele de bioenergie ar afecta o sarcina in evolurie? -
29 Aug 2005, 08:59Daca nu stie ce face bioterapeutul...da...ai mare grija..ptr ce vrei sa faci bioenergie?
-
29 Aug 2005, 10:43O prietena a ramas insarcinata, la un prim control medicul i-a spus ca este insarcinata in 6 saptamani, de atunci lucrurile s-au complicat, in mod surprinzator prietena mea nu isi aminteste cand a avut ultima menstra iar acum mai multi medici afirma dupa dimensiune embrionul s-ar fi oprit din evolutie asta insemnand ca ar fi trebuit sa aibe o sangerare puternica si sa elimine sarcina, de atunci au trecut cca. 3 sapt. si nici pomeneala de asa ceva, doar usoare scurgeri maronii - ceea nu este anormal, dimpotriva. Practic un singur medic a manifestat reticenta si i-a recomandat sa astepte, ceilalti i-au spus sa faca urgent avort.
Ei bine, avand in vedere incertitudinea eu i-am recomadat sa mearga la un radiestezit si sa incerce sa afle daca embrionul este viu cu conditia ca procedura aiba repercusiuni. In primul rand radiestezistul a afirmat ca el crede ca embrionul este viu iar un tratament cu bioenergie nu i-ar face rau dimpotriva.
Asta este povestea... voi aveti experiente comparabile?