Aport maxim de CALCIU si MAGNEZIU
-
29 Aug 2005, 02:030 0Numeroase cercetari stiintifice au demonstrat deja faptul ca asimilarea unor cantitati mici de calciu poate conduce la osteoporoza. Calciul intareste oasele si dintii, reduce riscul presiunii inalte a sangelui si previne anumite forme de cancer. Magneziul este important pentru tesuturile musculare si coopereaza cu calciul pentru bunastarea sistemului cardiocirculator. Calciul si magneziul, combinate, dubleaza deci beneficiile organismului vostru, si mai ales daca sunt de origine ORGANICA.
Iata pe scurt povestea mea si modul in care am reusit sa rezolv problema carentei de calciu...
Am trait 12 ani de suferinta. In toti acei ani crizele de hipocalcemie au devenit din ce in ce mai frecvente si mai puternice. Eram o tanara domnisoara care, incepand de pe la varsta de 17 ani nu s-a mai putut bucura de absolut nimic, care trebuia sa suporte toate spitalizarile si operatiile estetice cauzate de loviturile produse de desele pierderi de cunostinta pe strada, la scoala, acasa, peste tot! Credinta in Dumnezeu imi spunea, atunci cand organismul meu nu mai putea suporta nici un fel de medicatie alopata, ca undeva exista o solutie. Si, intr-adevar, dupa 12 ani, prin intermediul unor buni prieteni a aparut in viata mea raspunsul: Cal-Mag GNLD. Prin programul pe care l-am utilizat, viata mea s-a schimbat. Am inteles ce diferenta enorma, extrem de benefica a adus in viata mea utilizarea produselor naturale ce au la baza cercetari stiintifice solide in sustinerea unei alimentatii corecte si complete.
Daca doriti informatii suplimentare despre acest tratament, nu ezitati sa ma contactati la calinescuclaudia@yahoo.com -
29 Aug 2005, 07:39Din punct de vedere bio-chimic nu se amesteca calciu cu magneziu niciodata...doar in medicamentele romanesti....uita-te pe piata de afara si nu ai sa le vezi impreuna...doar calciu cu vitC sau magneziu cu gama de B-ri.
-
29 Aug 2005, 11:451. Poti citi aici (http://www.gnld.com/sab.aspx?STORE_ID=1&NAV_CATEGORY_ID=1009&CATEGORY_ID=101
cam ce persoane formeaza Comitetul de Consultanta al firmei producatoare.
2. Poti vedea aici (http://www.gnld.com/store/product.aspx?STORE_ID=1&NAV_CATEGORY_ID=1014&CATEGORY_ID=1032&PRODUCT_ID=10042&DISP=1&STR=cal-mag) specificatiile produsului.
3. Sunt facute IN AFARA
4. Te sfatuiesc sa nu te mai arunci asa orbeste intr-un domeniu pe care, se pare ca nu il stapanesti foarte bine.Informeaza-te mai intai!
Numai bine!