DIPHERELINE... Green, te rog...

•  
    • 83 mesaje
    25 Aug 2005, 10:00
    0 0
    Green,
    te rog sa-mi spui ce ai mai facut cu tratamentele; ai ramas insarcinata? ti-a folosit diphereline-ul la ceva?
    Exista cineva pe acest site care a facut tratament ci D. si a ramas insarcinata?
    Va multumesc ...
  •  
    • 86 mesaje
    25 Aug 2005, 12:17
    0 0
    salutare !
    eu am facut tratement cu diphereline , de fapt sunt inca sub tratament ! deocamdata sunt la menopauza , nu stiu pentru cat timp , am facut 3 fiole pana acum si nu am ciclu de 3 luni , ma lupt cu bufeurile si cu transpiratiile , de starile de nervozitate nici nu mai vorbesc .
    acest medicament este cica ultimul aparut acum pe piata , face minuni dar mai multe nu pot sa iti spun despre el decat atunci cand voi avea rezultate clare ( si eu incerc de vreo 2 ani sa raman insarcinata ) .
    ps .
    o fiola costa 6.500.000 lei la depozitele farmaceutice , la farmacii ci circa 20 % mai mult
  •  
    • 83 mesaje
    25 Aug 2005, 12:30
    0 0
    Iti multumesc din suflet pentru raspuns; stii, sunt intr-o situatie idioata pentru ca nu stiu ce sa fac: costa infiorator de mult si am inteles ca nici macar nu ai garantia ca se rezolva problema.
    La mine e vorba de endometrioza operata anul trecut, si de atunci nu am facut nici un tratament. Imi este ingrozitor de frica si cu efectele secundare. La tine ce probleme au fost?
    Te rog, esti singura cu care as putea vorbi; pana acum nu am reusit sa vorbesc pe aceasta tema cu nimeni.
    Iti multumesc.
  •  
    • 86 mesaje
    25 Aug 2005, 15:28
    0 1
    coincidenta ! eu am fost operata acum 3 luni tot de enometrioza ! cica ar avea efect acest tratament asupra fertilitatii . ramane de vazut . deocamdata suntem cobai !
    poate povestim mai multe iti dau adresa mea de pe hotmail poate ......
    dana007_13@hotmail.com
  •  
    • 85 mesaje
    25 Aug 2005, 21:22
    0 0
    Buna,
    Nu am ramas insarcinata dupa tratamentul cu diphereline, ....si mi-au aparut iar chisturi pe ovare, am facut apoi tratament cu duphaston vreo 10 luni, dupa care am inceput sa iau anticonceptionale Jeanine, asta la recomandarea medicului bineinteles, pentru ca am inceput sa am probleme mari cu tenul si trebuia facut ceva in sensul asta. Momentan sunt pe anticonceptionale de 6 luni, si nu stiu ce sa fac incontinuare pentru ca eu sunt plecata la un curs in afara si tocmai am aflat ca doctorul meu a murit, iar el era singurul care stia ce si cum , chiar nu stiu incotr-o sa o iau si nici la anticonceptionale nu pot renunta asa de capul meu.... trebuie sa imi gasesc urgent un doctor...imi pare rau, nu te pot ajuta prea mult, oricum eu sunt dezamagita de diphereline, dar am auzit ca in alte cazuri a dat rezultate... sper ca intr-o buna zi sa pot avea si eu un copil....multa sanatate
  •  
    • 83 mesaje
    26 Aug 2005, 08:41
    0 0
    Danau, Green,
    va multumesc pentru raspunsuri; Danau-pentru moment nu pot folosi mail-ul (e de serviciu), dar in scurt timp o sa-ti scriu pe mail sa mai vorbim; Green, si mie imi pare rau ca n-ai ramas si te-ai mai si chinuit; dar nu am inteles ce probleme ai avut cu tenul?! de la diphereline? sau de la altceva? tu aveai tenul gras sau uscat? La ce doctori mergeti (mergeati)? Va pup - pe amandoua si abia astept sa mai vorbim (deocamdata tot aici, pe forum daca vreti si voi... sau puteti).
  •  
    • 46 mesaje
    26 Aug 2005, 08:54
    0 0
    Din pacate am auzit multa lume dezamagita de Diphereline.
    E clar ca merita incercat, dar e atat de scump totusi! Si daca nu faci minim 3 luni nu se cunoaste nimic.
    Eu am facut 4 luni fara succes si m-am operat pana la urma.
    La Spitalul Municipal am inteles ca se desfasoara acum un program pt pacientele diagnosticate cu endometrioza (cica e vorba de un medicament de ultima generatie). Iar tratamentul e gratis. Poate merita incercat...stiu si eu...
  •  
    • 83 mesaje
    26 Aug 2005, 08:58
    0 0
    Buna Anna,
    multumim de informatii; stii cine de acolo se ocupa de acest program? sau cum se numeste miraculosul tratament. Tu ce ai incercat pana acum?
    Ne-ai fi de mare ajutor. Multumim.
  •  
    • 46 mesaje
    26 Aug 2005, 09:11
    0 0
    Am incercat Diane si Diphereline inainte de interventie.
    De acum inainte cum o vrea Dumnezeu. Cine stie poate raman gravida intre timp
    Nu m-am gandit la ce o sa fac in continuare (referitor la tratament) pentru ca la mine acum e "curatat" locul.
    La Municipal, mie mi-a zis de acest tratament dr. Dumitrascu.
    Dar cred ca orice medic de la ginecologie de acolo stie de asta.
  •  
    • 86 mesaje
    26 Aug 2005, 09:20
    0 0
    eu am fost operata la cluj de Prof. DR. Stamatian Florin , un geniu al fertilitatii , daca ma pot exprima asa , si cred ca sunt pe maini bune . in incapatanarea mea de a ramane insarcinata nu am luat tratamentul pe care mi l-a prescris si am fost a doua oara operata ( prima data am fost operata tot la cluj de chist ovarian in 2003 , am fost la control dupa 6 luni si diagnosticul a fost endometrioza , nu am urmat tratamentul dumnealui , credeam ca pot sa fac bebe si fara , dar m-am intors cu coada intre picioare inapoi si acum in mai am fost din nou operata ) iar acum fac tot ce spune el fara nici un comentariu . sper ca in scurt timp sa ne auzim povestind despre starile de rau care le da o sarcina !!!
    va pup pe amandoua !!
    dana
  •  
    • 85 mesaje
    26 Aug 2005, 10:00
    0 0
    Karinal, am avut probleme cu tenul cu siguranta de la atatea medicamente, de la atatia hormoni bagati in mine, inainte de tratament aveam un ten normal, fara prea multe probleme, dar dupa ajunsesem sa fac niste bube urate pe fata, cosuri, era oribil, acum sunt ok de la jeanine, dar cum ti-am mai spus as vrea sa nu le mai iau, as vrea sa pot ramane insarcinata.....mergeam la Spitalul militar la Dc. Ciuncanu Florin, dar acum numai este printre noi....
  •  
    • 83 mesaje
    26 Aug 2005, 10:54
    0 0
    Fetelor,
    daca imi spunea cineva acum 10 ani, ca am endometrioza, cat de simplu (poate) se rezolvau problemele! Daca faceam laparoscopia atunci, scapam de toate prostiile gen: HSG, instilatii, monitorizari aiurea, atatea analize, atatea drumuri (am schimbat 4 medici), de-atatea ori pe masa aia ingrozitoare de ginec., of, Doamne, de cate scapam ...
    Partea mai trista este ca dupa operatie (anul trecut) nu mi-a spun nimeni ca ar trebui sa fac ceva tratament, iar acum am la dispozitie mai putin de o luna pentru a ma hotara daca incep sau nu cu Diphereline; si credeti-ma ca nu e numai de bani (16,5 mil lei), ci de rezultat, mi-e frica ca voi mai pierde inca un an (tratament + asteptat sa-mi vina ciclu) pana voi putea incerca din nou sa raman gravida.. si la varsta mea... va pup si sper sa ne mai "auzim" si sa ne sfatuim - daca vreti si voi - pentru ca se pare ca putine sunt fetele in situatia noastra.
  •  
    • 85 mesaje
    26 Aug 2005, 11:10
    0 0
    eu vreau sa tinem legatura, sa ne sfatuim, sa ne impartasim din experiente...
  •  
    • 86 mesaje
    26 Aug 2005, 12:37
    0 0
    cu siguranta ca ne vom mai auzi , mai ales ca asa cum ati spus si voi sunt putine persoane care au trecut prin asa ceva , si mi-ar placea sa tinem legatura .
    va pup , weekend placut !!!
    dana
  •  
    • 83 mesaje
    31 Aug 2005, 09:43
    0 0
    'Neata fetelor,
    eu m-am hotarat sa incep un tratament homeopat combinat cu acupunctura.
    Stiu ca poate fi de lunga durata, dar mi-e tare frica de injectiile Diphereline.
    Ma gandesc ca regenerarea intregului organism ma poate ajuta si acolo unde trebuie.
    Va pup si o zi buna!
  •  
    • 86 mesaje
    31 Aug 2005, 11:19
    0 0
    mult succes ! sa ne tii la curent cu tratamentul tau , daca da roade etc .
    ps. injectiile cu dephereline nu dor deloc , nici nu le simti , nu sunt uleioase !
    sper sa auzim de bine !
    pupici
    dana
  •  
    • 85 mesaje
    31 Aug 2005, 13:01
    0 0
    daca da roade o sa-l fac si eu, oricum nu am ce pierde... succes.
    te asteptam cu vesti bune,
    laura
  •  
    • 26 mesaje
    2 Sep 2005, 16:20
    0 0
    Ma bag si eu in discutie...Am endometrioza de 12 ani, operata, tratata cu Diphereline, am trecut printr-o inseminare artificala acum 2 ani- si nimic. Acupunctura nu m-a ajutat cu absolut nimic.Poate o sa aveti voi mai mult succes, pe mine se pare ca ma cam ocoleste.
  •  
    • 83 mesaje
    5 Sep 2005, 14:03
    0 0
    Carmenioana,
    ne te "bagi", ci esti binevenita!
    Cu siguranta ca si tu ti-ai pus mari sperante in diphereline; si in acupunctura, pacat ca au trecut anii fara nici un rezultat.
    Ai incercat homeopatia? Eu sunt hotarata sa incep un tratament homeopat si sper ca dupa, sa ma pot bucura... mai vorbim, te pup.
  •  
    • 86 mesaje
    6 Sep 2005, 08:51
    0 0
    servus !
    intradevar esti binevenita in clubul nostru ! imi pare rau sa aud ca tratamentul cu D . nu a functionat la tine in ciuda pretului acestui medicament . acum sunt si eu putin sceptica.......nu stiu ce sa mai cred , eu una nu mi-am pierdut speranta si cred in continuare intr-o minune . as vrea sa te intreb unde ai fost operata ? si cum a fost procedura ?clasic sau parascopic ?
    va pup
    dana