PLAMANII DOR ?

•  
    • 86 mesaje
    25 Aug 2005, 09:44
    4 1
    STIU CA O SA MA CERTATI DAR IMI ASUM ACEST RISC , SI O SA VA INTREB DACA PLAMANII DOR . DE CE VA INTREBA ACEST LUCRU ? PENTRU CA ACUM 2 ANI MI-A APARUT O DURERE IN ZONA SPATELUI , POZITIONATA IN DREAPTA ASA CA O NEVRALGIE INTERCOSTALA . ESTE PE LANGA COLOANA DAR MAI IN DREAPTA . ASA A MDIAGOSTICAT-O CA FIIND NEVRALGIE INTERCOSTALA . AM LUAT ASPIRINA...MASAJE CU BENGAY , BAI FIERBINTI DAR NUMIC......DUREREA TOT PERSISTA . NU STIU CE AR TREBUI SA FAC POATE MA SFATUITI VOI . DESIGUR CA IMI VOI GASI SI TIMP PT A MERGE LA MEDIC ...DAR PANA ATUNCI MA BAZEZ PE VOI

PS SUNT FUMATOARE ( UN PACHET LA 3 ZILE )
  •  
    • 1248 mesaje
    25 Aug 2005, 09:53
    2 0
    Normal ca ar fi trebuit deja sa mergi la doctor. Nu e tarziu , du-te. Iti spune cineva care are junghiuri ba in spate , ba in dreptul inimii , ba te miri unde , si nici eu n-am ajuns inca la doctor.Eu am luat Aulin , care este foarte bun pentru calmarea durerilor .

Si eu fumez , cca 1 pachet jumate , doua pe zi , cam de 7 ani si m-am gandit si eu sa nu aiba legatura fumatul cu junghiurile astea , desi mi se spune ca nu are cum , dar cel mai bine cred ca ar fi sa renunti la tigari , mai ales ca daca fumezi mai putin ti-ar fi mult mai usor sa te lasi .
    Multa sanatate si fuga la doctor !
  •  
    • 1248 mesaje
    25 Aug 2005, 09:57
    4 0
    A , si mi-am adus aminte , intr-o seara aproape ca am facut o criza de nervi din cauza junghiurilor astea , si neavand altceva la indemana am facut un masaj cu o alifie pentru reumatism , nu mai stiu cum se cheama , o foloseste mama pentru spate , dar a dat rezultate foarte repede .

Sper sa ajung si eu la doctor , desi imi e scarba de stat la cozi si de plimbatul.
  •  
    • 86 mesaje
    25 Aug 2005, 12:10
    2 0
    of...doctorii astia ! sarumana de raspuns ! sunt solidara cu tine ! in fiecare zi imi repet ca fumatul dauneaza grav sanatatii .dar vad ca nu am nici o sansa . si eu am luat tratament cu aulin dar fara nici o rezolvare . a ramas sa ma duc totusi la medic desi nu ma trage ata deloc .
    sper sa nu fie ceva grav si sa se rezolve repede si usor

sanatate si o zi superba !
    dana