este adevarat?????

•  
    • 9 mesaje
    23 Aug 2005, 16:24
    0 0
    fetelor am auzit ca ,de exemplu daca faci dragoste cu partenerul tau si din greseala isi da drumul in tine,cica sa iti bagi in vagin o aspirina si scapi de sarcina???voi ce stiti de chestia asta???
  •  
    • 410 mesaje
    23 Aug 2005, 16:35
    0 0
    ha..ha..eu am auzit de supozitoare de temperatura...dar inainte introduse..
  •  
    • 12 mesaje
    23 Aug 2005, 16:42
    0 0
    sincera sa fiu, nu cred ca e adevarat. poate in cel mai rau caz, sa fie daunator. n-as recomanda.
    daca ar fi fost adevarat - si fara cine stie ce efecte secundare, toata lumea ar face asta. eu, personal, m-as rezuma la metodele atestate ( prezervativ, anticonceptionale, diafragma, spermicide, etc.)
  •  
    • 524 mesaje
    23 Aug 2005, 17:28
    0 0
    Nu te-as sfatui sa faci asta. Aspirina arde !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mai bine rezuma-te la banalul dar bunul prezervativ....te fereste de multe .
  •  
    • 143 mesaje
    23 Aug 2005, 17:42
    0 0
    Sa nu faci prostia asta. Aspirina este un acid si te poate lasa cu rani vaginale sau mai rau, pe col. Vezi ca sunt o gramada de alte metode contraceptive.
  •  
    • 1928 mesaje
    23 Aug 2005, 18:55
    0 0
    mai, eu stiu ca pe vremea lui ceasca fetele care ramaneau gravide, ca sa scape de sarcina luau aspirina. scapau si de sarcina, dar si de ovare si uter. cred ca mai bine va rezumati la folosirea prezervativului si nu va mai hazardati dupa tot felul de sfaturi babesti. daca era un remediu adevarat, ti l-ar fi prescris ginecologul tau.
  •  
    • 9 mesaje
    23 Aug 2005, 20:48
    0 0
    ok!m-am lamurit va multumesc mult pt sfaturi.va pup dulce