pilozitate
-
0 0Dragelor,
Cum rezolvatzi problema pilozitatzii?
Nu ma refer la o pilozitate "normala"..ci la una "abundenta"...faciala...
In canada exista laserul dar e fff scump...Am prins cateva sedinte gratuite si au facut minuni... -
Pentru ovare polichistice,daca chistele nu sunt foarte mari,cel mai bun tratament este cu DIANE-35 care este un contraceptiv oral ce rezolva si acneea,seboreea,pilozitatea si alopecia androgenica(chelia pe care o fac barbatii si care apare si la femei cind au in exces animiti hormoni specifici sexului masculin ca in acesta afectune).
Tratamentul trebuie insa sa ti-ldea medicul tau ginecolog. -
chiar voiam sa intreb cum vi se pare voua acest DIANE 35? mie mi-a fost recomandat de catre medic dupa ce a vazut ca am ovar polichistic si la care am ajuns datorita unei grave probleme de acnee(cu care nu ma mai confruntasem pana atunci!) am luat Diane o luna sau doua dupa care am renuntat. aveam o usoara greata, mi-era teama de consecintele asupra picioarelor la care oricum am un inceput de varice si nu in ultimul rand, libido-ul era la pamant!
dar ma bate gandul sa incep din nou sa iau pentru ca inca mai am ceva probleme cu tenul(considerabil mai mici) dar in plus imi apar niste fire de par in barba (cah!) pe care le am de vreo 6 -10 luni. ce sfat imi dati? -
Dragelor, multumesc pt raspunsurile voastre..
Eu sunt bruneta shi probabil pilozitatea e moshtenita..nu am ceva complicatzii ginecologice..am avut deja un control amanuntzit..
V-am mai spus ca laserul e nemaipomenit...Este shi f scump, dar rezultatele sunt impresionante...Ma refer la parul facial gen mustatza /barbie...La mine au disparut pur shi simplu...
Legat de pilozitatea de pe picioare...nicioadata in Roamania nu am folosit aparate de ras...doar ap epilator "Silkepil" sau "ceara"...De cand sunt in Canada folosesc aparatul de ras..pt ca m-am ales cu o iritatzie de la epilat...Atzi avut shi voi asemenea probleme? -
Hai ca nu ma lasa sa scriu mesaje...

Myledi, multumesc pt raspunsul tau
! Eu nu am cine stie ce probleme cu pilozitatea, dar mi-ar placea sa scap odata pentru totdeauna de epilatul cu ceara sau cu epilatorul...
Epilatul asta electric (inteleg ca electric este) pe care l-ai facut tu e intr-adevar definitiv?! Nu lasa urme, cicatrici, nu doare (prea tare)?! Oricum, presupun ca e destul de scump si ca dureaza destul de mult pana reusesti sa te debarasezi de tot parul nedorit...
Hai ca te-am luat la interogatoriu
!! Te pup, si astept raspunsurile tale!
angelito -
Draga Angelito,
Tratamentul prin Sterex de epilare definitiva doare. Dar si asta depinde de gradul de sinsibilitate la durere al organismului. Am vazut persoane care nu simteau aceeasi durere ca mine (se lucra cu aceeasi intensitate a curentului si cu acelasi tip de ac). La Lasermed aveau o crema anestezianta care micsora durerea. Acolo fetele lucrau cu repeziciune si, ca urmare, suprafata pe care se lucra intr-un timp stabilit, era mai mare. Am continuat tratamentul inceput la Lasermed in orasul meu. Aici se lucra cu tensiune mai mare (si nu prea le convingeai sa micsoreze tensiunea) asa ca am facut tratament sub anestezie locala. Dar sa stii ca durere tot aveam. Am avut niste ezitari in continuarea tratamentului si eram pe cale de a renunta, dar... am avut langa mine persoane care m-au sustinut moral si ... am continuat. Sigur, acum ma simt alt om. Nu mai am aceeasi grija pe care o aveam zilnic sa-mi aranjez fata (la mine chiar daca parul era tras, teaca firului de par ramanea in piele si eu fiind bruneta se vedeau ca puncte negre).
Nu stiu cat mult par ai tu, si cat de groase sunt firele, dar pot sa-ti spun ca atunci cand sunt firave, fara radacini groase, pot sa dispara chiar si dupa 2 tratamente. La mine firele de pe obraji au disparut primele si destul de repede, nu au lasat niciun fel de urme. Firele din barba si mustata (unde erau si unele foarte rezistente) au cedat mai greu. Si pentru ca s-a insistat foarte mult asupra lor, au ramas mici cicatrici pe care tot incerc sa le rezolv cu diverse creme. Vreau sa-ti spun tratamentul meu a durat aproape 3 ani. In primele 2 luni mergeam saptamanal la tratament, apoi la 2 saptamani, la 3 saptamani si chiar o luna. Cel mai greu este ca trebuie sa lasi parul sa creasca de 2-3 mm ca sa-ti poata face tratamentul. Atunci cand incepi, nu mai umbli la par cu nimic (penseta, ceara, etc).
Daca este costisitor? Si da, si nu. Depinde de cat de mult par ai, depinde de cum lucreaza fata de repede. Oricum, plata se face in functie de timp ( 15 minute, 30 , 1 ora sau cat poti rezista si cat e nevoie sa tratezi) Cand am inceput eu 30 minute costa 50.000 lei. Nu stiu cat mai costa acum. Dar, informeaza-te la fata locului si procedeaza in consecinta. Daca ai par mult si care creste repede, fa tratamentul acum pana cand nu se intareste radacina firului de par. Se spune ca ceara ar diminua cresterea firelor de par si ar duce la disparitia lor. .. La mine n-a fost deloc asa. S-au intarit si ingrosat.
Vreau sa-ti spun ca am vazut o emisiune la Condurateanu intreaba. Era acolo o doamna care inventase o miere depilatoare (si spunea ca pe la sfarsitul anului va apare pe piata in plafaruri). Aceasta miere se intindea pe o bucata (mica) de celofan si se aplica pe zona de epilat. Prin smulgere se tragea parul si se reia operatia cu aceeasi bucata de celofan. Spunea ca un borcanel era suficient pentru un an de zile si garanta disparitia parului dupa un an de folosire. Acesta miere ar aparea sub denumirea de DEPILSOFT. Ma intereseaza si pe mine pentru picioare.
Daca vei avea informatii referitor la acesta crema (mai e si pe baza de plante si nu necesita incalzire) Anunta-ma si pe mine la djianu@rdslink.ro. Intru mai greu pe forum.
Sper sa-ti fi dat toate relatiile. -
Multumesc mult pt toate aceste detalii, Myway
, o sa ma interesez si eu la Lasermed!
Cat despre ceara Depilsoft, s-a mai discutat la un moment pe forum despre ea, eu n-am vazut emisiunea si nici ceara respectiva la Plafar... Poate o sa apara mai tarziu. Oricum, daca apare ceva, te tin la curent pe mail
! -
si eu am aceasta pb., pilozitatea, dar cea faciala nu e atat de vizibila (cate un fir pe ici pe col
in schimb este extrem de abundenta (urat spus, dar asta e) pe sani si pe burta, ceea ce este extrem de jenant pt. o femeie... credeti ca epilarea cu laser se poate aplica si pe sani? nu e prea riscant?
de cand mi-a aparut (in urma unui tratament hormonal, banuiesc eu) nu fac altceva decat sa smulg firele cu penseta, ceea ce le-a ingrosat si a facut sa se si extinda aria pilozitatii...cu Diane 35 nu am incercat, dar din cate am auzit, nu elimina nici in totalitate si nici definitiv firele de par nedorite. -
draga andra diane-35 nu sunt contraceptive obisnuite si deci nu se iau ca atare.este singurul tratament medicamentos pt tratamentul chisturilor ovariene eu am urmat un astfel de tratament si am rezolvat problema .sunt medicamente foarte puternice si trebiue recomandate de un medic ginecolog.nu te mai lua dupa altele ca sunt contraceptive.pot aparea complicatii foarte grave daca le iei de capul tau.