hiperhidroza axilara

•  
    • 9 mesaje
    21 Aug 2005, 13:56
    1 0
    m-ar interesa orice informatie despre procurarea oricarui produs dintre urmatoarele(remedii impotriva transpiratiei excesive)RYSOL,APAXIL,ETIAXIL,TRATAMENT ANTI-PERSPIRANT DE LA VICHY.exista si la noi pe piata?va multumesc! orice informatie e fffff...utila!!1
  •  
    • 9 mesaje
    22 Aug 2005, 15:08
    0 0
    chiar nici una nu va confruntati cu aceasta problema:transpiratie excesiva(hiperhidroza)pt care eu nu gasesc nici un remediu si simt ca inebunesc?...ar exista tratament cu toxina botulinica,dar mult prea costisitor,tinand cont ca efectul dureza pana la 6-9luni,dupa care se repeta! daca stiti ceva,va rog mult s ama ajutati! pupici!!!
  •  
    • 127 mesaje
    22 Aug 2005, 17:56
    0 0
    Ar mai fi varinata cu operatia. Costa cam cay tratamentul cu botox dar efectul e pe viata.Nu am incercat dar m-ar tenta . Cred ca o sa imi programez o vizita la cabinet , sa aflu mai multe informatii.
  •  
    • 9 mesaje
    22 Aug 2005, 20:02
    0 0
    merci pt raspuns,despre operatie nu stiu chiar nimic....daca afli mai multe ne mai spui si noua!bafta!
  •  
    • 127 mesaje
    22 Aug 2005, 20:15
    0 0
    Operatia se face la un singur salon din tara, cel al d-nei doctor Mihaela Leventer.
    Transpiraţie excesivă

Tratamentul chirurgical al transpiraţiei axilare. Constă în aspirarea glandelor sudoripare aflate sub piele, în zona subraţelor. Necesită anestezie locală şi un pansament compresiv. Rezultatele sunt permanente şi foarte bune.
    Preţ de la 1000 euro.
    Asta scrie pe site.
    Te-ar tenta?
  •  
    • 9 mesaje
    24 Aug 2005, 16:05
    0 0
    nu prea m-ar tenta in ideea ca sunt foarte multi bani dintr-o data ,chiar daca efectele sunt pe viata;cand n-ai un salariu prea mare si mai ai de platit si o rata la casa nu prea-ti vine sa faci o asemenea interventie;eu totusi am speranta ca in curand vor ajunge si pe piata din Romania acele produse de care va inrebam...foarte bune in acesta problema1!!!pupici
  •  
    • 127 mesaje
    24 Aug 2005, 20:12
    1 0
    Te inteleg perfect.
    Eu in septembrie plec pentru cateva saptamani in Anglia si o sa caut acolo in farmacii acele produse de care ai vorbit. Daca gasesc te anunt si daca vrei pot sa iti cumpar si tie.
  •  
    • 9 mesaje
    24 Aug 2005, 22:44
    0 0
    s-ar putea sa gasesti;despre DYSOLam inteles ca ar fi in jur de 15 euro,si s-ar gasi in America,iar celelalte in Franta ,Italia... ar fii bine sa le gasesti
  •  
    • 1 mesaje
    25 Apr 2006, 18:16
    0 0
    Buna. Cu Etiaxilul nu te pot ajuta,din pacate la noi in tara nu exista,insa de curand a aparut un produs foarte bun.Se numeste ProteSud si este facut in Spania.Il poti gasi sigur in farmaciile Helpnet, in ala parte nu am cautat.Eu am incercat o mostra si este bun.L-am aplicat dimineata si seara,rezultatele se vad cam intr-o saptamana, trebuie sa ai rabdare.
  •  
    • 1 mesaje
    10 Aug 2006, 23:20
    0 0
    Stiu eu un remediu! cel putin mie mi-a fost foarte mult de folos. Este vorba de un antiperspirant numit ODABAN, (il poti gasi pe site-ul www.odaban.com). Poti sa incerci sa faci comanda la el on-line. Eram si eu intr-o stare disperata, dar de 2 saptamiini de cind il utilizez ma simt alt om. Daca esti din Romania poate mai usor ar fi sa faci comanda la alt deodorant, din cite am inteles, tot destul de eficient numit MAXIM, de pe site-ul www.bluebridge.ro. Sper sa-ti fie de folos informatia data, mai ales ca imi dau f bine seama prin ce treci acum.
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Aug 2006, 00:21
    0 0
    ai incercat banalul ceai de salvie?
  •  
    • 2 mesaje
    25 Aug 2006, 15:05
    0 0
    buna! a aparut pe piata produsul antiperspirant roll-on MAXIM la pretul de 17,95$. produsul este importat de catre sc blue bridge srl arad.pentru detalii www.bluebridge.ro sau tel 0740072724 eugen blaj.
  •  
    • 2 mesaje
    25 Aug 2006, 15:12
    0 0
    buna ...iar eu.. mai exista si produsul de la vichy este in jur de 30ron este sub forma de crema 30 ml se aplica seara in strat subtire. se numeste tratament impotriva transpiratiei eficacitate 7 zile.eu am incercat si pastilele CALMOGEN insa nu recomand provoaca somnolenta iar efectul antisudoral este f mic.mai exista si tratamentul cu pastile pe baza se salvie de la rotto natura.mult succes in alegerea metodei!! pt alte informatii imi puteti scrie zeita_athena@yahoo.com .
  •  
    • 9 mesaje
    30 Nov 2006, 16:40
    0 0
    merci mult pt.informatii!n-am mai intrat de mult pe forum pt ca am nascut in mai si fetita a fost prioritatea nr.1!dar transpiratia a ramas in continuare!mi-am comandat deo Maxim si sper din tot sufletul sa functioneze!daca nu, o sa incerc si Odaban!stii cumva cat% clorhidrat de aluminiu contine produsul Odaban?
  •  
    • 119 mesaje
    2 Dec 2006, 10:57
    0 0
    buna..doamnelor nush daca ati stiut inmsa trabnspiratia este un fenomen fiziologic extrem de important si sanatos...este intermediul eliminarii de toxine din organism...din pacate majoriotatea lumii foloseste antiperspirant in loc de deodorant...impiedicand astfel transpiratia...cea ce este una din motivele principale la femei in cauzare cancerului de san(astuparea glandelor sudoripare cu ajutorul antiperspirantelor).Deci eu va recomnad folositi un deodornate si daca se poate sa fie naturale ar fii extrem de bine...Eu v-as putea recom,anda un deodorant exttrem de bun natural 100% pe baza de aloe vera.clasa pielea sa transpire nu miroase nu pateaza...ajuta si la iritatii si dupa epilare f mult....Iar pt doamna cu hiperhidroza as dortii sa vb mai multe ...as putrea rezolva si pllooblema ta...pls scrioemi un mail BEIMROBERTO@yAHOO.DE sau ROBERTHOO@EVA.RO sau sa vb pe mess...Id meu de mess ii beimroberto Te astept cu drag
  •  
    • 9 mesaje
    7 Dec 2006, 13:03
    0 0
    Pentru Roberthoo:crede-ma stiu foarte bine ce este un proces fiziologic,dar noi vorbim aici despre hiperhidroza=hipersecretia glandelor sudoripare,deci mai mult decat e normal,ceea ce este un proces patologic,si nicidecum "un proces fiziologic extrem de important si sanatos"(nu vorbesc din carti,ci traiesc asta,si mai sunt si medic...)In hiperhidroza nu functioneaza deodorantele,crede-ma!ceea ce poate ajuta sunt produsele cu concentratie mai mare de clorhidrat de aluminiu,care pot fii si periculoase,de acord cu tine!dar nu poti sta cu hainele ude pe tine atat pt tine cat si pt cei din jurul tau!ce vreau sa subliniez este ca nu e un moft faptul ca nu folosim anumite produse,ci cautm ceva care sa reduca productia sudoripara,nu so o inhibe total!in acest context daca ai solutii te asteptam cu drag!daca e cazul o sa vorbim si pe mail!multa sanatate!
  •  
    • 123 mesaje
    7 Dec 2006, 16:57
    0 0
    MAI FETELOR TREMINATI CU PROSTIILE CU BOTOXUL. CHIAR CITEAM ZILELE TRECUTE UN ARTICOL PE UN SITE AMERICAN IN CARE SE SPUNEA CA INTR ADEVAR NU MAI TRANSPIRI LA AXILE DAR TRANSPIRATIA TREBUIE SA IASA AFARA DIN CORP SI DE CELE MAI MULTE ORI IESE PRIN PIELEA FETEI. CE E MAI BINE: SA AVETI BLUZA UDA SAU SA AVETI FATA LEOARCA?
    SI N PLUS, E CAM ACEEASI PROBLEMA CA SI CU ANTIPERSPIANTELE CARE INHIBA TRANSPIRATIA- CARE FORMEAZA AGLOMERARI, NODULI CUM VRETI SA LE SPUNETI LA AXILE
  •  
    • 2 mesaje
    20 Apr 2007, 16:24
    0 0
    buna. ma interesaza si pe mine produsul odaban . daca poti sa intri pe mess sa vorbim , te astept,. id meu : silviu_mti
  •  
    • 2 mesaje
    20 Apr 2007, 16:26
    0 0
    mesajul meu e pt titikaka
  •  
    • 2 mesaje
    1 Dec 2008, 15:30
    1 0
    Stii cum se achizitioneaza Odaban-ul? Eu am comandat un produs acum 2 saptamani, dar nici pana acum nu l-au trimis pt. ca nu am platit . Nu stiu unde sa platesc suma solicitata de ei (18USD) si nu stiu nici cum va fi livrat pachetul cu produsul. Multumesc !