pilozitate
-
0 0Dragelor,
Cum rezolvatzi problema pilozitatzii?
Nu ma refer la o pilozitate "normala"..ci la una "abundenta"...faciala...
In canada exista laserul dar e fff scump...Am prins cateva sedinte gratuite si au facut minuni... -
Da, la persoanele cu parul blond efectul laser e nul...
Intre timp am facut aprox 6 sedinte laser..au functzionat bine...Sheer Laser..
Daca atzi auzit de lasere mai bune, datzi-mi de shtire...Nu de alta, dar sunt sigura ca exista altele mai performante, dar mai scumpe.
Ca fapt divers, firele de la mustacioara au disparut in totalitate..inainte le "pensam"... -
eu nu am probleme mari asa ca nu ma gindesc sa apelez la asa ceva dar am vazut (aici in Toronto-Ca) ca preturile erau relativ acceptabile : 150CND ptr. barbie sau 100 si ceva ptr. "mustacioara" , poate ca nu este indeajuns insa ce tratament fac ei si vb. prosti aici

Eu ma cam gindesc sa-mi fac o "bikini line"
, am inteles ca este 160 CND . -
Violeta, in toronto, daca shtii sa dealuieshti cu ei, ieshi mutl mai ieftin...eu am facut cateva shedintze "toata fatza" cu doar 150cad...
acum fac doat touch-ups cu 80cad/sedintza.
Pe mine nu m-a durut mai deloc..doar un pic pishca...
Dat tipa a fost mare hoatza: a folosit intensitate mica pt a ma determina sa merg acolo mult mai des..nu a inregistrat nicaieri sedintele iar data trecuta am fost f dura shi nemultumita iar mneaei nu shtia cum sa-mi intre in voie...ishi putea pirede jobul cat ai zice "peshte"...
Shi aici se fura grupa mare, fetelor...eu eram mai cu bun simtz shi fara tupeu...am vazut ca daca nu eshti indrazneatza eshti mancata cu fulgi cu tot... -
eu am inceput sa iau pastile anticonceptionale iau rezultatul a fost si ca evitam o sarcina nedorita dar si ca efectiv parul in EXCES ce-l aveam a inceput sa dispara. a fost o surpriza si pt mine. daca pana acum nu razbeam decat cu ceara acum pot sa ma fac si cu lama iar parul creste abia peste o saptamana.
-
stie cineva daca are vreun efect advers daca vreau sa incep un tratament naturist, bazat pe marar, cretisoara, napraznic, zmeur, branca-ursului, etc, in paralel cu anticonceptionale...ca nu as vrea sa renunt la anticonceptionale, dar nici nu as vrea sa-mi dauneze in vreun fel acest tratament...multumesc anticipat...sper sa ma lamureasca cineva
-
Draga Vanesa,
Ai facut vreo investigatie medicala? Ma refer la un medic endocrinolog, la analize hormonale (TSH si estrogeni/ testosteron) si la o ecografie pelviana. Trebuie vazut in primul rand care este cauza la tine, daca este ereditara, daca ai un dezechilibru hormonal, ovare polichistice etc, apoi tratament specific, mers in paralel cu sedintele de epilare definitiva. Altfel risti sa dai banii degeaba, adica acele fire pe care le tratezi la o sedinta nu se refac dar apar altele...asta ar fi trebuit sa iti spuna si cei de la clinica la care faci epilarea!