cuperoza

•  
    • 5 mesaje
    27 Iun 2002, 12:34
    0 0
    ESTE pentru prime data cand subscriu la aceasta rubrica, si sper sa primesc din partea voasra dragi "eve" un sprijin cat de mic cu privire la problema care ma macina.
    Am mari probleme cu asa numita cuperoza. Am incercat diferite tratamente dar fara rezultat, ceea ce ma facut sa fiu foarte floricica de felul cum arata tenul meu. Nu pot iesi din casa fara un strat substantial de fond de ten si pudra. Ajutati-ma, va rog! Daca stie cineva vreun tratament naturist, care sa dea rezultate macar satisfacatoare, ii raman indatorata. LeeAnn
  •  
    • 35 mesaje
    27 Iun 2002, 19:54
    0 0
    INcearca la un cabinet dermatologic care lucreaza cu laser. Cred ca la policlinica cu plata nr 1 este unul
  •  
    • 18 mesaje
    28 Iun 2002, 12:22
    0 0
    Si eu am avut o usoara forma de cuperoza pe la inceputul anului.Am consultat un dermatolog si am urmat un tratament (crema 10 zile, nu mai stiu cum se numea + 10 sedinte de masaj cu zapada carbonica). Rezultatele nu au fost spectaculoase pe moment, dar cam la o luna dupa aceea cuperoza disparuse complet desi tratamentul se terminase demult. Trebuie sa mentionez ca eu am un ten frumos si o piele "buna", nu avusesem niciodata nici un fel de probleme si nici nu am mai avut de atunci. Vezi ca am mai discutat despre asta pe eva, discutia ar trebui sa o gasesti tot la sanatate, si din cate imi amintesc tot "cuperoza" se numea.
  •  
    • 413 mesaje
    29 Iun 2002, 00:49
    0 0
    Si eu am auzit ca tratamentul cu laser e singurul care da rezultate pe termen lung. De ce nu incerci macar sa iti faci o parere, adica te duci la o consultatie si vezi ce spun. Te pup!
  •  
    • 5 mesaje
    29 Iun 2002, 11:57
    0 0
    Iti multumesc foarte mult. Chiar am sa incerc, sunt foarte curioasa ce rezultate va da. merci. pt anreeac