crampe musculare

•  
    • 14 mesaje
    19 Aug 2005, 17:29
    0 0
    Buna Evelor,
    Stie cineva un tratament pentru crampe musculare (indeosebi la picioare).
    Va rog frumos ca nu mai am somn noaptea.
    Sanatate tuturor,
    Amonis
  •  
    • 54 mesaje
    19 Aug 2005, 18:10
    0 0
    Ai lipsa de Magneziu! Incearca sa iei si ai sa vezi ca in cateva zile o sa dispara problema Succes!
    Si eu am avut aceasta problema si acum e ok!
  •  
    • 65 mesaje
    19 Aug 2005, 18:45
    0 0
    Lipsa de CALCIU nu magneziu!
    Ia un flacon de calciu efervescent, faci pauza o sapt, si mai iei unu!

Anna
  •  
    • 1511 mesaje
    19 Aug 2005, 18:52
    0 0
    Si eu tot de magneziu stiu. Si pe mine ma mai apuca, iau un magneziu si ma lasa.
  •  
    • 14 mesaje
    19 Aug 2005, 23:07
    0 0
    Multumesc pentru raspunsuri. Un complex de minerale am luat Ca+Mg+Zn, dar dupa ce am terminat un flacon crampele au reaparut. Ori am luat prea putine minerale, ori viata f.f.activa pe care o am si stresul (boala la moda, se pare)au contribuit la reaparitia crampelor. O sa incerc sa mai pun frana si sa ma odihnesc.
    Sa auzim de bine,
    Amonis
  •  
    • 647 mesaje
    19 Aug 2005, 23:26
    0 0
    Stiu cum e...ma trezeam in toiul noptii si credeam ca o sa paralizez de durere.Urlam la propriu
    Daca ai facut sau faci tratament cu antibiotice poate fi o cauza...
    Complexul Ca+MG+Zn este intr-adevar f bun in special cele de la Wallmark sau HarmonyLine care au o concentratie mai puternica,dar incearca sa asimilezi si din alimentatie.
    Fa cateva exercitii de stretching inainte de culcare ,eventual un masaj cu o crema pt circulatie.
    Somn usor
  •  
    • 51 mesaje
    20 Aug 2005, 00:15
    0 0
    si eu stiu ca de la lipsa de calciu. fa o baie calda la picioare inainte de culcare si masaj usor cu crema si hidrateaza-te corespunzator in timpul zilei. cel mai bine ar fi sa consulti un medic. cauzele crampelor pot fi multiple si ar fi bine sa tratezi cauza daca se descopera vreuna.
  •  
    • 54 mesaje
    21 Aug 2005, 09:40
    1 0
    Se pare ca ambele minerale sunt bune in aceasta problema - cred ca CA+MG este cea mai buna combinatie. Aveti aici mai multe informatii http://www.terapii-naturiste.com/plante/alimentatie/minerale.htm