Despre Diane 35
-
0 0Acum 5 ani un ginecoloc mi-a prescris Diane 35. Nu facusem nici un test hormonal, dar a vazut ca am acnee.Le-am luat doar cateva luni. Acum sunt proaspat casatorita si am luat diane de 1 luna, pentru ca acneea nu mi-a trecut. Dar simt de 2 saptamani o durere mare in sanul stang. Si mi s-a si umflat! Nu stiu ce sa fac, pot sa le iau in continuare? Atunci nu mi s-a facut nici un test. Daca imi dauneaza?Ce ziceti, fetelor? Stiu ca o sa-mi ziceti sa ma duc la medic......
-
Ai ghicit, este cel mai indicat sa mergi la doctor si sa-i spui despre neplacerile aparute, aici pe forum poti fi sfatuita dar noi nu sintem medici si chiar daca cunoastem de regula unele lucruri, tot doctorul este cel care in final trebuie sa se pronunte in aceasta situatie. Daca ai citit prospectul, ai vazut ca mentioneaza o seama de reactii adverse, tensiune in sini, etc. Eu am folosit si folesesc inca Diane-35, le-am tolerat foarte bine, la inceput am avut ceva dureri de cap dar numai pina cind s-a obisnuit organismul. Trebuie sa tii cont insa de faptul ca fiecare organism reactioneaza in felul lui si ceea ce ti se intimpla tie, poate sa nu i se intimple si altcuiva. Asa ca eu te sfatuiesc cu caldura sa mergi la doctor, nu lasa lucrurile asa, ai grija de sanatatea ta.
-
Fetelor ma bucur ca nu mai aveti probleme cu acneea, dar vreau sa va atrag atentia asupra altui fapt - RISCURILE!...Am doua cunostinte care au luat Diane 35 si s-au imbolnavit te tromboza! - fara sa fie fumatoare, iar eu am avut acceasi soarta dar de la Femoden si apoi Jeanine, care le-am luat aproximativ 3 ani. Atentie mare deoarece pt. contraceptie sunt nenumarate metode si destule tratamente pt. acnee, dat pt. tromboza...mai greu.
-
Eu iau Diane35 din martie, medicul mi-a prescris. Nu am avut reactii adverse gen ingrasare, greturi. Acum m-am hotarat sa nu mai iau. Este oare posibil ca dupa incetarea administrarii lor sa ma ingras? Am auzit pe cineva zicand asa ceva si vreau sa va intreb pe voi care poate stiti mai multe despre anticonceptionale. ms
PS stiu ca ar trebui sa merg la medic dar acum nu am timp, voi merge peste 2 sapt dar eu trebuie sa stiu daca este posibil sa ma ingras daca nu mai iau anticonceptionale.