Va rog urgent!!animalutul meu....
-
0 0Ieri din pacate mi-a alunecat veverita in apa cu lenor,nu stie sa inoate dar am scos-o la timp,cand am scos-o era plina cu apa aia...si acuma se simte mai bine,si a si mancat mult de ieri,dar vreau sa va intreb daca lenorul este toxic,poate pati ceva?e prea linistit si tot stranuta,si ma ingrijoareaza,nu stiu ce sa fac,si nu mai stiu nici un veterinar...e posibil sa pateasca ceva?
-
dar de ce sa fie ilegal?ca nu am luat-o de pe strada..si nu e de aici,e din Chile,si nu este asa cum e la noi,dar am pus poze cu ea,unde ati putut sa o vedeti,am cumparat-o...acum despre ea ce sa zic,ca e mai bine cred,ca am gasit o farmacie,speciala si am cumparat medicament pentru raceala...asta mi-a recomandat,acum sta la mine in pat...si cred ca doarme,sper sa se faca bine...inca stranuta
-
In primul rand cred ca ai spalat-o de lenor-ul ala, nu?
"Veverita" mea birmaneza a reusit sa se bage in cutia cu diluant cu labele din fata si un pic cu burtica. Am sunat instantaneu la veterinar si primul lucru a fost sa o curatam de porcaria aia de pe ea. Si cam atata.
In rest cred ca e vorba de raceala. Mergi totusi la un veterinar, daca iti recomanda cineva vre-unul bun. A mea e super dar e din timisoara...